FETÖ mücadelesindeki eksikliklerimiz!!!

15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün yapmış olduğu darbe sonrası, hemen hemen 2 yıl geçmiş olmasına rağmen, kripto yapılanması askeriyede, yargıda, üniversitelerde, değişik bakanlık...

15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün yapmış olduğu darbe sonrası, hemen hemen 2 yıl geçmiş olmasına rağmen, kripto yapılanması askeriyede, yargıda, üniversitelerde, değişik bakanlık çalışanlarında, muvazzaflar arasında hız kesmeden devam etmekte ve varlığını sürdürmekte olduğu görülmektedir. İki yıldır sürekli yapılan operasyonlar hiçbir caydırıcılık ve hiçbir beklenen neticeyi hasıl edememiştir. 

Niçin şu anda muvazzaf olan görev başında sinsi bir şekilde kılık değiştire değiştire varlığını devam ettiren bu hayalet yapılanma varlığını korumaktadır. TSK içerisinde kripto yapılanmaya yönelik soruşturmalar devam ediyor. En son İzmir merkezli 15 ilde FETÖ’nün Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nda kripto yapılanmasına yönelik operasyonlarda, haklarında gözaltı kararı verilen 96 kişiden 81’i yeniden gözaltına alındı. 1 albay, 1 binbaşı, 5 yüzbaşı, 4 üsteğmen, 80 astsubay gözaltına alındı. 

Diğer illerde ise; yapılan operasyonlarda generallerin bulunduğu kırmızı kitaba girmiş olan bu yapılanmanın, Kahramanmaraş merkezli 9 ilde, yine TSK içerisinde aktif görev yapan kripto yapılanmasına yönelik 10 muvazzaf subay, Malatya’da FETÖ ile irtibatlı olan 7 astsubay, 2 okul öğretmeni, 1 muhasebeci, 1 üniversite öğrencisi olmak üzere, yine Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığınca kanun hükmündeki kararname ile faaliyetine son verilen bir dershanenin eski yöneticisi ve çalışanları 93 kişi hakkında gözaltı kararı verildi ve 48’inin Ankara’da, 41’inin diğer illerde olduğu tespit edildi. 

Afyon’da gaybubet evlerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda, kadınların dahi örgüt elemanlarına sahte kimlik üretecek 9 aparat ile yakalanması, 70 bin dolara yakın para ile yurt dışına çıkacaklara destek sağlaması ve sırıtarak poz vermeleri, ne kadar küstah ve arsız olduklarını, kesinlikle merhamete ve acımaya layık olmadıklarını açıkça gösteriyor.

Bakanlık bünyesinde ise: Hemen hemen bütün bakanlıklarda şu anda aktif görevli olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, mühendisler, müşavirler, üst düzey yöneticiler, 32 şüpheliden 26’sı cezaevine gönderildi. İzmir Foça ilçesinden Zodyak botla Yunanistan’a kaçmak isterken RTÜK’ten ihraç edilen bir üye yakalandı. Kapatılan Fatih Üniversitesinden ve Kaynak Holding’in danışmanı Özkan İ’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi yakalandı. Aliağa Adliyesine sevk edilen zanlılar, silahlı terör örgütü üyesi ve yöneticisi olmaktan tutuklandı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar