FETÖ mücadelesinde yeni suç ve ceza sistemi kurulmalıdır!!!

FETÖ’nün 1966’dan itibaren küçük bir çekirdek kadro ile kabuk ve şekil değiştire değiştire metastas yaparak, ışık evlerinden yurtlara, yurtlardan okullara, üniversite hazırlık kurslarına...

FETÖ’nün 1966’dan itibaren küçük bir çekirdek kadro ile kabuk ve şekil değiştire değiştire metastas yaparak, ışık evlerinden yurtlara, yurtlardan okullara, üniversite hazırlık kurslarına, üniversitelere ve hastanelere kadar 5 yıllık, 10 yıllık periyotlarla nasıl şekil değiştirdiğini, en son siyasi arenada boy göstermek ve Medya dünyasında yer tutmak için, Gazeteci Yazarlar Vakfı’nı bir atlama tahtası olarak kullanıp, bu vakıf sayesinde örgütün kendi kadrolarının dışındaki Masonik, Siyonist ve CIA ile irtibatını devam ettirecek platformlar kurmaya başladığını anlatmıştım. 

FETÖ’nün Gazeteci Yazarlar Vakfı adeta her görüşteki değişik gazetecileri ve dünyanın her tarafındaki Hıristiyan, Katolik, Ortodoks, Ermeni, Süryani, Yahudi, Amerikan, İngiliz ve Rus ajanları ile irtibat sağlayabilecek masum bir görüntü maskesiyle faaliyete giriştiği ve geçirdiği bu evrelerden sonra varmak istediği hedef, dünyayı ortak bir vatan olarak görmek, dinleri iç içe harmanlayarak, kendisinin de dünyanın beklenen ortak imamı olmak üzere (KUTB-UL AKTAB) unvanı ile güya İslam Vatikan’ı olan bir merkez kurarak, başına geçmek hayaliydi.

Abant Platformu, Diyalog Avrasya Platformu ve dünyanın değişik ülkelerinde değişik isimler altında kurmuş olduğu platformlarda, 300 civarındaki imamlarının dünyayı sürekli dolaşarak daha önce altyapısı hazırlanmış, Siyonist ve Masonik tapınakçılarla irtibatı devam ettirmek, ABD’nin istediği ülkeler de onlara hizmet edecek elemanları oralara yerleştirmek için dünya insanlığı, dünya kardeşliği, dünya Devleti ve dünya ortak dini olarak kendisini de bu ortak dinin en üst düzey temsilcisi olacak şekilde destekler alarak, işlerini yürütmektedir.

Daha önceki kitaplarımda anlattığım gibi: FETÖ’nün kendi yetiştirdiği çekirdek kadrodan Cizvitlerin faaliyetine benzer çok küçük yaşlardan IQ’lerini ölçtüğü çok yakından tanıdığı örgüt içerisindeki esnaf çocuklarını tamamen teslim alıp, onları belli hedeflere göre hazırlayarak yetiştirdiği çekirdek kadrolardır.

Daha sonra değişik görüşteki başarılı insanları, çekirdek kadrodan olmasa bile vitrine koyarak onları FETÖ’ye transfer edip, vitrinde onları sahneleyerek, onların görüşlerini bir şekilde planlayıp organize ederek, konuşacakları ve anlatacakları konu başlıklarını Harun Tokak, Mustafa Yeşil, Mustafa Özcan, Şerif Ali Tekalan, Mahmut Akdoğan, Cemal Uşak, Erkam Tufan Aytav, Ekrem Dumanlı gibi sadık ahmakların eline verip dikte ederler. 

Onları konuşturarak sonuç bildirgesini FETÖ’nün duygu ve düşüncesine bağlayarak açıklarlar. Ceplerine şişkin dolar zarfları konulur ve hediyeler verilir, unvan kazandırarak, konferansa katılım ücretleri adı altında, hakkı huzur diyerekten onları kendilerine transfer ederler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar