FETÖ Evangalistlerin Türkiye şubesidir

Günlerdir ekranlarda konuşulan Evanjelizm gerçek bir safsata ve tam bir yobazlık, Hıristiyanlık, Yahudilik, Masonluk, Siyonizm ve Müslüman kesiminin yobazlarının, papaz Brunson’ın ve Adnan Oktar’ın planlı bir...

Günlerdir ekranlarda konuşulan Evanjelizm gerçek bir safsata ve tam bir yobazlık, Hıristiyanlık, Yahudilik, Masonluk, Siyonizm ve Müslüman kesiminin yobazlarının, papaz Brunson’ın ve Adnan Oktar’ın planlı bir şekilde ortaya atılarak, Türkiye’de bambaşka bir kaos ortamı oluşturmak için adeta bir altyapı hazırlanmaktadır.

Bir biriyle kesişen papaz Brunson ve Adnan Oktar meselesi, FETÖ olayıyla birleştirilerek, uluslararası bir boyuta taşınarak, Türkiye’de ekonomik bir kriz oluşturuldu. 

340 milyon ABD nüfusunun, 110 milyonu Evangalist inancın mensuplarıdır. Hızla büyüyen Evanjelizm inancı, Türkiye’de de pek çok kesimin tartıştığı ve önceden beri bilinen, fakat geniş halk kitleleri tarafından çok önemsenmeyen marjinal bir meseledir. Kıyamete yakın Hz. İsa’nın yeryüzüne tekrar inmesi ve Mehdi’ye tabi olarak yeryüzünde 1000 yıl kadar adalet ve sulh’un ve İslamiyet’in hakimiyeti olarak bilinir.

Evanjalizimde ise: Kötülüğün ve zulmün artmasıyla Kıyamet Savaşları denilen Armegeddon olarak, Tanrı’yı kıyamete zorlamak ve kıyametinin kopmasına yardım etmek, Hz. İsa’nın gelerek yer yüzünde Yahudi ve Hıristiyan hakimiyetini tesis etmesi olarak yorumlanmaktadır. 

Adeta yeryüzünü kana boyayarak İslam dünyasını ve Ortadoğu’yu paramparça etme maksadına razı etmek için, Hıristiyanlığın ve Yahudiliğin üstün ırk ve insanlar topluluğu olarak, buna hakkı varmış gibi insanlığı buna razı etmeye yönelik, uydurma bir felsefeyi dayatmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar