Dikkat!!! FETÖ’nün en son talimatı, etkin pişmanlık ve itirafçılık yollarını kullanın

Yıllardır yazmış olduğum FETÖ esrarengiz hayalet yapılanmasının kozmik evliliklerin, katalog evliliklerinin, aile bağlarının FETO adına kurulmuş olan sistemin iyice bilinmesi, çalışma sisteminin...

Yıllardır yazmış olduğum FETÖ esrarengiz hayalet yapılanmasının kozmik evliliklerin, katalog evliliklerinin, aile bağlarının FETO adına kurulmuş olan sistemin iyice bilinmesi, çalışma sisteminin topografyası ve mekaniği bilinerek, ona göre bir yol haritası çıkarılarak mücadele edilmesi, ayrı bir müsteşarlık ve bir mücadele merkezinin kurulması gerektiğini hep yazdım ve dile getirdim. 

Bugün yargı ve emniyet içerisinde terörle mücadele, hırsızlık, uyuşturucu, cinayet, gasp, siber suçlar, kriminal birimler gibi hususlarda, uzmanlaşmış emniyet mensupları, savcılarımız, yargıçlarımız olduğu halde, FETÖ hakkında ihtisaslaşmış yurtiçi ve yurtdışında kronik hale gelmiş, 160 ülkeye yayılmış, 50 yıllık maziye sahip yüz binlerce bağımlısı bulunan, her biri birkaç üniversite mezunu profesörler, FETO uğruna canını, ailesini, her şeyini feda edebilecek bu korkunç zombi örgütünün, hiçbir şekilde üzerine gidilecek bir kadrosu olmaması ve 15 Temmuz darbe hareketine kadar bunlardan gaflet edilmesi, 250 şehit ve 3000 gazimize mal olmuştur. Ülkemiz ve halkımız büyük bir travma yaşamıştır.

Şu anda da sanki darbe bitmiş ve FETÖ artık tükenmiş gibi bir umursamazlık ve rehavet üzerimize çökmüş gibi görünüyor. Suriye meselesinin öne geçmesi ile eli rahatlayan korkunç FETÖ, şu anda ayaklanacak bir fırsat yakalamış durumdadır. Bütün yoğunlaşma Suriye ve Afrin meselesi olduğu için FETÖ ikinci planda kalmış ve üzerinde hiç konuşulmamaktadır. 

Aralıksız yapılan operasyonlardan da görülüyor ki; bu kozmik yapı ve katalog evlilikleriyle devam eden örgütün kadınları, erkekleri, hatta torunları dahi profesyonel birer FETÖ elemanı haline gelmiştir. Daha önceki yazılarımda, bunların nasıl bir şekilde bizzat FETO tarafından organize edildiğini, en ince detaylarına kadar anlatmıştım ve anlatmaya devam ediyorum. En son FETO’nun akrabası Av. Kemal Gülen, FETÖ soruşturması kapsamında 12 Ağustos 2016 tarihinde, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla FETÖ’ye üyeliği ve yöneticiliği kapsamında, İstanbul TEM ekiplerince gözaltına alınmış, tutuklanmıştı.. Üç gün önce mahkum oldu, ancak tahliye edildi.. 

Diğer taraftan, hemen hemen aynı güne denk gelen İstanbul merkezli 29 ilde yapılan FETÖ operasyonunda, FETO’nun yeğeni Fatma Nur Gülen ve Adil Öksüz’ün baldızı dahil 33 kişi gözaltına alındı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar