Dikkat!!! FETÖ dumanlı havayı sever

Kurt dumanlı havayı sever, Şubat ayı FETÖ’nün daha önce senaryosunu yazdığı ve Samanyolu’nda da yayınlattığı Şubat Soğuğu isimli diziden dolayı, örgütün beklentide olduğu bir...

Kurt dumanlı havayı sever, Şubat ayı FETÖ’nün daha önce senaryosunu yazdığı ve Samanyolu’nda da yayınlattığı Şubat Soğuğu isimli diziden dolayı, örgütün beklentide olduğu bir aydır. 

Bütün televizyon kanallarında, Türkiye’nin ordusuyla, kara-hava güçleriyle, topuyla tüfeğiyle, Afrin’e yoğunlaştığı, PKK ve PYD ile savaştığı bir dönemde, bir taraftan da CHP’nin 35. Olağan Kurultayında siyasi bir değişim arayışı, yazılı ve görsel medyayı işgal etmiş durumda. 

Manşetler hem Afrin savaşı, hem de CHP’nin Olağan Kongresi ile başkan seçimine odaklanmış durumda. FETÖ’nün bu dikkatlerin dağıldığı dönemde fırsat kolladığı hiç unutulmamalıdır. 

FETÖ’ye ve örgütüne dikkat etmeli, gevşeklik gösterilmemelidir. Belki toparlanma ve palazlanma imkânlarını değerlendirerek, Türkiye’nin Suriye’deki Afrin Harekâtı’na yoğunlaşmasını fırsat bilerek, bir kalkışma yapabilecek planlarının hazırlığı içerisinde olabilir. 

PKK 50 yıldır dağda taşta, Doğu ve Güneydoğu’da, Suriye’de, Irak’ta, Kuzey Irak’ta kurmuş olduğu teşkilatları ile Türkiye›ye sürekli zarar verip, 50 bine yakın askerimizi, polisimizi, hendek savaşları ile zarara uğratması ve ihanetlerine devam ettiği gibi, FETÖ’de 50 yıldır ABD’nin desteklediği, içerden kamu kurumlarını ve devletin bütün güçlerini ele geçirecek faaliyetleri ile ikili kıskaç halinde, içten ve dıştan, görevlerini ifa etme fırsatını kollamaktadır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar