Çılgın projelerden daha önemlisi ahlaki üstünlüğü hayata geçirmektir!!!

24 Haziran sonrası alınan neticeden görüldüğü gibi Tayyip Erdoğan’ın oylarının, AK Parti oylarından fazla çıkmış olması, reise olan güvenin ve sevginin halkla olan iletişiminin...

24 Haziran sonrası alınan neticeden görüldüğü gibi Tayyip Erdoğan’ın oylarının, AK Parti oylarından fazla çıkmış olması, reise olan güvenin ve sevginin halkla olan iletişiminin neticesidir.

Partiye olan kırgınlık ve gücenmeler ise, il ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarına olan güvensizlikler, küskünlükler, çürümeler ve kopmalar sebebi ile on puan düşük olmuştur.

Bütün yük Cumhurbaşkanımızın çabası ile günde 3-4 yerde miting vererek halkı heyecanlandırması ve yapılan işleri detaylı bir şekilde anlatması, ayrıca gelecekteki hedeflerin ve projelerin tanıtılmasıyla olmuştur. Başbakan Binali Yıldırım’ın da samimi açıklamaları ve sempatik ifadeleri ile halkın gönlünde güven hasıl etmesi, büyük ölçüde etkili olmuştur. 

Daha önce Cumhurbaşkanımızın ben yalnız kaldım demesi, metal yorgunluğundan bahsetmesi ve uyarılarda bulunması, genel olarak parti teşkilatına, belediyelere sitem ve küskünlük olarak bürokratların hantallığı sebebi iledir. 

24 Haziran seçimindeki başarı halkın Cumhurbaşkanına olan sevgisi ile kıl payı kazanılan, AK Parti döneminin başkanlık sistemine geçişi çok iyi değerlendirilmelidir. Parti ve Bürokrasideki çürümüş dalları budayıp, yeni bir hamleyle Ak Parti’nin ilk ve en kritik dönemi olan başkanlık sisteminin, dünya çapında örnek olacak başarılara imza atması, yurtiçinde ve yurtdışında özellikle İslam dünyasında beklenti çıtasını çok yükseltmiştir. Bütün mazlum ülkelerin de bizden beklentisi unutulmamalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar