Bütün bölünmelerin tedavisi “Biz sadece İslam’ın oğluyuz” demektedir

Müslümanlar neden bugün darmadağınık halde paramparça olmuş, birbiriyle zıt ve birbiriyle çarpışır, birbiriyle irtibatsız ve perişan bir durumda?Yegâne ortak paydamız olan, (La ilahe illallah Muhammeden...

Müslümanlar neden bugün darmadağınık halde paramparça olmuş, birbiriyle zıt ve birbiriyle çarpışır, birbiriyle irtibatsız ve perişan bir durumda?

Yegâne ortak paydamız olan, (La ilahe illallah Muhammeden Resulullah’ın) dışında yeni ortak paydalar icat ettikleri için.

Hâlbuki kulluğun en yüce mertebesi Allah’la irtibattır ve Allah’la iftihar etmektir.

Allah’ın dışında övünülecek şeyler ihtilafları çoğaltır, ci, cu grupları kendi hizbini, kendi şeyhini, kendi hizmet grubunu öne çıkararak, ondan daha iyisi olmadığına inanır, en büyük ihtilaf sebebi budur.

Herkes yürüdüğü yolun en güzel bir yol olduğuna inanabilir, fakat sadece benim ki doğrudur, benimkinin dışında olanların hepsi yanlıştır diyemez. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar