Bu NATO yalanından ve ABD’nin sahtekârlığından artık kurtulmalıyız

Türk ordusunun Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Silahlı Kuvvetlerimiz ve Özgür Suriye Ordusu’nun, terörden arındırdığı Burseya Dağı’ndaki sığınak ve menzillerde terör örgütü...

Türk ordusunun Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Silahlı Kuvvetlerimiz ve Özgür Suriye Ordusu’nun, terörden arındırdığı Burseya Dağı’ndaki sığınak ve menzillerde terör örgütü PYD’nin sığınaklarının Alman projesi, beton malzemesinin ise Fransız ürünü olduğu bütün dünyanın gözleri önünde, görsel medyaya yansıdı. 

Çok miktarda Amerikan, Alman, Rus yapımı ağır silahlar, tanksavarlar, omuzdan atılabilen roketatarlar, sayısız Captagon cesaret verici haplar bulundu. DAEŞ’e ait askeri noktalarda da çıkan Captagon, terör örgütleri tarafından militanlara savaşmaları için özellikle tavsiye ediliyor. 

Bombardımanlardan sonra sığınaklardan alınan beton örnekleri, ABD’nin Pentagon üssünde incelenerek, dayanıklılık testinden geçiriliyor. Şimdi Türk bombardımanlarında yeterli dayanıklılığı gösteremeyen bu sığınaklar, dehlizler ve kanallardaki betonlar daha da geliştirilerek, Afrin’e ve Münbiç’e doğru yeni yapılacak olan, menfezler, kanallar ve mahzenler, dayanıklı sığınaklar yapma projeleri ve betonlar üretiliyor. 

Bu açıkça ABD’nin bütün dünyanın gözü önünde, Türkiye’ye ihanetinin ve savaş ilanının belgesidir. NATO yalanının bütün ülkeler tarafından feshedilmiş ve geçersiz olduğunun da göstergesidir.

ABD tarafından daha önceki günlerde, açık açık uçaklarla atılan silah yardımları, PKK ve PYD’ye 5000 TIR silah nakli ve açıkça yapılan iş birliğine karşı, Beyaz Saray ve Pentagon yetkilileri, artık resmen Türkiye’ye karşı savaş açmış ve bunu bütün dünyaya ilan etmiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar