Bu kadar demokrasi, birilerine bol geliyor

Galiba bu demokrasi ve özgürlük haklarını lüzumundan fazla kullanmaya göz yummak, bize biraz fazla bol geliyor.Daha yakın bir zamanda, Referandum öncesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanının Almanya’da, Türk...

Galiba bu demokrasi ve özgürlük haklarını lüzumundan fazla kullanmaya göz yummak, bize biraz fazla bol geliyor.

Daha yakın bir zamanda, Referandum öncesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanının Almanya’da, Türk vatandaşlarına yapacağı konuşmaya müsaade edilmezken, PKK yandaşlarının ve elemanlarının, Alman Parlamentosunun karşısında, Apo posterleri ve PKK bayrakları ile yürüyüş ve gösteri yapması, açıkça teşvik edilirken ve görmezden gelinirken, güvenlik gerekçesiyle, yine 6-7 Temmuz da, Hamburg’da yapılacak olan G20 toplantısında, Tayyip Erdoğan’ın, Türk vatandaşlarına hitap etmesine, yine müsaade edilmeyeceği açıklandı.

Avrupa’nın bu kadar ikiyüzlülüğüne ve sahte demokratlığına karşı, biz onlardan daha mı Demokrat ve özgürlükçüyüz ki, her isteyen, istediği yol ve güzergah da, istediği gün ve istediği saatte, istediği kadar miting, yürüyüş ve gösteri yapabiliyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ne ayrıcalığı var ki, kendisinin ve partisinin almış olduğu kararıyla, Ankara’dan İstanbul’a kadar sürecek, karayolu üzerinde herkesi tedirgin edecek, partisinin dışında da her türlü terör örgütünün ve provokatif eylem yapabilecek olanların, eylemlerine açık olacak büyük bir yürüyüşü başlattı ve hükümet hiçbir şekilde bir sınırlama getirmeden, 15-20 gün sürecek bu yürüyüşe fırsat veriyor.

Kontrolü mümkün olmayan, her an bir provokasyona açık olan, böyle bir yürüyüş acaba Avrupa›nın herhangi bir şehrinde veya bir Devleti›nde yapılmasına müsaade edilebilir mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar