Bırakalım şu Adil Öksüz ile ilgilenmeyi!!!

Adil Öksüz her şeyin kilit noktası ve kilit adamı değildir. Adeta bu meseleyi kilitlemek ve cambaza bak demek için, kasten gündemde tutuluyor ve FETÖ olayını örtbas etmek veya sulandırmak için üzerinde kasıtlı...

Adil Öksüz her şeyin kilit noktası ve kilit adamı değildir. Adeta bu meseleyi kilitlemek ve cambaza bak demek için, kasten gündemde tutuluyor ve FETÖ olayını örtbas etmek veya sulandırmak için üzerinde kasıtlı olarak konuşulan, bulabilirsek darbe olayının tamamının çözülebileceği intibaı uyandırılıyor. Halbuki Adil Öksüz 1000 parçalık pazılın, sadece bir parçasıdır.

Elimizde şu anda Adil Öksüz’den çok daha önemli bilgilere sahip, beyin takımından olan FETÖ ile geçmişte her meseleyi her an görüşen, Hidayet Karaca, Ali
Ünal, İlhan İşbilen, Kemal Batmaz, Alaattin Kaya, denizci imam Orhan Sipahioğlu, tutuklu generallerden Muhittin Elgin, Kutbettin Gülen, gibi önemli isimlerin hepsi şu anda devletin elinde.

Dışarıda ise; Beyin takımından olan Osman Karakuş’un Kırgızistan’da olduğu, Harun Tokak’ın İsrail’de olduğu, Recep Uzunallı’nın Yunanistan’da olduğu, Ali Katırcıoğlu’nun Güney Afrika’da Ali Rıza Tanrısever ile beraber olduğu.. Ahmet Kara, Naci Tosun gibi beyin takımının, buralarda cirit attığı.. En önemlisi Avrupa’da Mehmet Ali Şengül, Abdullah Aymaz, Şerif Ali Tekalan, Mustafa Özcan, gibi bütün Asya, Avrupa ve Amerika ülkeleri arasında 300 civarında gezen ağabeyler ve imamlar olarak dolaştığı.. Emre Uslu, Önder Aytaç, Emre Çelik, Faruk Daban, Ekrem Dumanlı, Rodi Jeans’ın sahipleri Fetin ve Fatih Kazancı, Akın İpek, eski Tuskon genel başkanı Rıza Nur Meral gibi önemli isimlerin de ABD, İngiltere, Avrupa ülkeleri arasında, sürekli hareket halinde olduğu.. Bunlarla ilgili bir girişimde bulunmadan, gündeme bile getirmeden, sadece varsa yoksa Adil Öksüz meselesine yoğunlaşmak ve onun peşine düşmek, örgüte zaman kazandırmak, lobi faaliyetleri, ticari faaliyetleri ile güçlenmesi ve örgütü sürüklemesi, lokomotif görevi yapmasını serbest bırakmak, hiç de uygun bir strateji ve mücadele yolu değildir.

Yukarıda saydığım isimler ve bunlar gibi diğerleri büyük bankalarla, holdingler ile işbirliği yaparak, televizyonlar, gazeteler satın alıp, Türkiye aleyhindeki karalama kampanyalarına devam ediyorlar.

Türkiye içerisinde ise; Kabuk değiştirip evrimleşerek, öncelikle YÖK içerisinde ve üniversitelerin hepsinde, FETÖ’nün yurtdışı üniversiteleri ile irtibatlar kurularak, yeni eleman devşirmeleri sürmektedir.

Asya Bank’da bir dönem yönetim kurulu başkanlığı yapan kişi ve kurucu ortaklarının %80’i şu anda İstanbul’da elini kolunu sallayarak, işlerine devam etmektedir. Bank Asya eski yönetim kurulu başkanı, üç tane fabrikasını işletiyor ve faaliyetlerine devam ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar