Baykal susturulmak mı istendi!!!

Elbette bütün insanlar yaşlanır, hastalanır ve ölür.Fakat önemli devlet adamları, siyasi liderler, önderler, mutlaka ölümlerinden önce ve sonra birtakım ayak izleri takip edilerek, ölümlerindeki şüpheli...

Elbette bütün insanlar yaşlanır, hastalanır ve ölür.

Fakat önemli devlet adamları, siyasi liderler, önderler, mutlaka ölümlerinden önce ve sonra birtakım ayak izleri takip edilerek, ölümlerindeki şüpheli noktalar araştırılır ve araştırılması da gerekir.

Erbakan Hoca’dan Turgut Özal’a hatta Muhsin Yazıcıoğlu’na kadar pek çok önemli liderin ölümünde suikast, zehirlenme ve kasıtlar aranmıştır. Vefatından yıllar sonra Özal’ın mezarı dahi açılıp, DNA testi yapılmıştır. Tabii esas olması gereken, liderlerin neden öldürülmüş olabileceği, bulundukları ortamlar, Batı dünyasına göre davranışlarındaki zıt noktalar, Avrupalı zalim ve emperyalist ülkelerin bu liderlerden endişe etmeleri, siyasi çıkarlar ve etrafında birtakım hesapların olup olmadığı, aynı şekilde buna bağlı olarak araştırılmalıdır.

Atatürk’ün dahi yıllar sonra ölümünden şüphe edilmiş, zehirlendiği üzerinde konuşulmuş, Osmanlı Padişahları ve değişik hanedanlar, Fatih’in, Yavuz’un, Kanuni’nin ve diğer padişahların üzerinde hep bu zehirlenme ve suikast planlarının izleri araştırılmıştır.

Şimdi acaba Baykal’ın durumu da normal bir beyin kanaması mıdır? Yoksa planlanmış bir suikast mıdır? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar