Başkan Tayyip Erdoğan, Trump’a ve dünyaya meydan okudu

2 yıldır casusluk suçlamasıyla cezaevinde yatan, İzmir’deki Diriliş Kilisesinin papazı Brunson, ayağına elektronik kelepçe takılarak ev hapsine çıkarıldı.  Yargı sürecini devre dışı...

2 yıldır casusluk suçlamasıyla cezaevinde yatan, İzmir’deki Diriliş Kilisesinin papazı Brunson, ayağına elektronik kelepçe takılarak ev hapsine çıkarıldı.  

Yargı sürecini devre dışı bırakarak tepeden inme bir baskıyla, doğrudan doğruya serbest bırakılmasını isteyen Trump, kovboy politikasıyla her istediğini yapabileceğini zannediyor. Bu hukuk tanımaz çılgın bunak sarı köpek, bütün dünya milletlerini kendi köleleri zannediyor. Kudüs’ü başşehir olarak tanıyıp, Tel Aviv’den büyükelçiliğini taşıması BM kararlarını dahi hiçe sayarak 172 ülkeden diplomatlar, ABD’nin kararını geri almasını 128 ülke olarak kabul etti. Buna rağmen tek başına aldığı kararı bütün ülkeleri karşısına alarak, bu orman kanununu kabul etti ve AB’deki 128 ülkenin hayır demesini hiçe saydı.

NATO’nun 1948 yılında kurulduğu günden itibaren, ortakları arasında en son 2017 yılında katılan Karadağ ile birlikte 29 üyesi vardır. Varşova Paktına karşı kurulan NATO üyesi ülkelerin birlikte karşılık vereceği ortak bir mücadele ile herhangi bir ülkeye yapılan saldırının, bütün ülkelere yapılmış gibi kabul edileceği, NATO’nun 14 maddelik sözleşmesinde imzalanmış ve kabul edilmiştir. 

Hâlbuki sahte bir manevrayla, bu ülkeleri koltuğunun altına alan ABD, kendisine Ortadoğu’da ve Uzakdoğu’da kullanmak üzere paralı askerler gibi kandırıp da, o ülkelerin içlerinde kurduğu üslerle, bu ülkelerde askerlerini ve silahlarını yerleştirip, başka ülkeleri kendi menfaati adına kullanmış, siyasi, ticari, ekonomik işlerine müdahale ederek, o ülkelerin iç işlerine müdahale edecek şekilde yönetim mekanizmaları, Gladio ve casusluk teşkilatları kurmuştur. NATO müttefiklerine de kendisinden silah almak üzere dayatmada bulunmuş ve o ülkenin kritik stratejik yerlerinde NATO üslerini kurmuştur. Türkiye’de resmi 28, resmi olmayan sayısı belli olmayan gizli üsleri de vardır.

ABD Başkanı serseri Trump, bunlar yetmiyormuş gibi 12 Temmuz 2018’de, NATO üyesi ülkelerin her yıl milli gelirinin % 2’den fazlasını NATO harcamaları için ayrılmasını dayatmıştır. Yani öldüreceği ve parçalayacağı milletlerin, öldürme masraflarını ve kefen paralarını da kendilerinden istemiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar