Avrupa’nın ihanetine karşılık, eğitilmiş nesil ile mücadele

Kur’an-ı Kerim’de anlatılan bütün kıssalar da, zalimlerin dayanılmaz gaddarlığı ve gücü karşısında Mazlumlara yetişen, imdad-ı ilahi ve lütf-u ilahi ile sonuçlanan, başarılı...

Kur’an-ı Kerim’de anlatılan bütün kıssalar da, zalimlerin dayanılmaz gaddarlığı ve gücü karşısında Mazlumlara yetişen, imdad-ı ilahi ve lütf-u ilahi ile sonuçlanan, başarılı kurtuluşlar anlatılmıştır.

Annem derdi ki; bu milletin, Allah katında öyle bir kıymeti var ki: Düşmanlarının her şeyiyle bitti tükendi dediği zaman, imdad-ı ilahi onlara yetişir, onlar aşılmaz denilen bu sıkıntılardan kurtulurlar ve tekrar yollarına devam ederler.

Ben de derdim ki: Peki anne niçin Allah son anda yetişir de, bu millete yardım eder, daha önceden yardım etse olmaz mı?

Annem de derdi ki; oğlum Allah bu milletin, sadakatını ve ihlasını sınamadan, onlara yardım etmez. Kul kendine düşen görevi ve misyonu, gayreti ve çileyi çekmeden, kolaylıkla lütuf ve rahmet kapıları açılmaz.

Bugün milletimizin ve ülkemizin içerisinde bulunmuş olduğu, sıkıntılı durumlar ve dünyanın bütün zalim ve gaddar Devletlerinin ikiyüzlü davranışları, entrikaları, çepeçevre kuşatılmış olduğumuz bir ortamda dahi, açık bir inayet şemsiyesi altında, milletimiz yoluna devam etmektedir.

Milli silah sanayimizin üretimi %60’lara ulaşmış, büyüme hızımız, Avrupa ülkelerinin üzerinde, bütün ekonomik sarsıntılara ve entrikalara rağmen, Avrupa ülkelerinden daha ileri bir konumdayız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar