Askeriyenin içerisinde yeterli Fetö operasyonu yapıldı mı?!?

İki üç gündür Sözcü gazetesi, Nurettin Veren’in 2006 yılında genelkurmaya çağırılarak, Fetö ile ilgili Kanaltürk’teki programında söylediklerinin, detaylarını anlatmasını...

İki üç gündür Sözcü gazetesi, Nurettin Veren’in 2006 yılında genelkurmaya çağırılarak, Fetö ile ilgili Kanaltürk’teki programında söylediklerinin, detaylarını anlatmasını istediği, 8 saatlik kaybolan görüntülü ifadesinin bulunmasını konuşuyor.

11 yıldır bulunamayan kasedin, en son araştırmalar ile Genelkurmay’ın arşivinde olduğu açıklandı. İfademi alan savcı yarbay Z.D, ifadeyi aldıktan kısa bir zaman sonra, kendisine ve Genelkurmay Başkanlığı’na gönderilen, ahlaksız bir kaset ile istifa etmeye mecbur bırakıldı. 

Bu açıklamayı eski başsavcı Saim Öztürk yaptı ve bu kumpası kuranların Fetö olduğunu bildiğini söyledi. Bütün genelkurmaydaki üst düzey sorumluların, Fetö’nün üzerine gidip mücadele etmesi gerekmez miydi?

Sadece Z.D’yi istifa ettirerek olayın üzerini örtmek yerine bu kasetin içeriği anlaşılıp, genelkurmayda ve bütün ordu içerisinde Nurettin Veren’in verdiği, bilgiler doğrultusunda operasyonlar yapılsaydı, belki de 17-25 ve 15 Temmuz darbeleri yaşanmayacaktı.

2001’den bu yana birçok dergi ve gazetede yapmış olduğum röportajlarda, Aydınlık, Haftalık, Nokta, Töre, 2000’e Doğru dergilerinde, birçok önemli açıklamalarda da bulunmuştum. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar