Altın nesil masalı meğerse Cizvit modeliymiş

FETÖ’nün stratejisini ve taktiklerini iyice anlamadan, FETÖ ile mücadele edilemez.FETÖ’nün 1966’da İzmir’de başlattığı mağdur edebiyatı ve Anadolu insanının fakir çocuklarını, devlet...

FETÖ’nün stratejisini ve taktiklerini iyice anlamadan, FETÖ ile mücadele edilemez.

FETÖ’nün 1966’da İzmir’de başlattığı mağdur edebiyatı ve Anadolu insanının fakir çocuklarını, devlet kademelerinde üst düzey görevlere getirme vaadi ile kandırması, o gün için halkımızın çok hayal edip de, çocuklarına yapamadığı, ulaştıramadığı bir istek ve arzusu idi.

Bu boşluğu FETÖ mağduriyet olarak önceleri İZMİR camilerinde tekrar tekrar anlatarak, daha sonra bütün Türkiye de altın nesil konferansları ile  bunu işledi. Daha çok Anadolu çocuklarının, fakir aile çocuklarının okutulması gerektiğini, cami yapmaktansa bunları okutarak Devletin önemli kademelerine getirmenin Türkiye’nin hayrına olacağını, Dindar insanların, namuslu insanların, devlet kademelerinde olmasının ülkeye fayda sağlayacağını anlattı.

Özetle Devletin, fakir aile çocuklarını okutamama ve onlara yeterli yurt temin edememesini fırsat bilerek, bu boşluğu yakalayarak, buradan halkı kendisine çekip kandırdı. Devletin de bu zaafından istifade etti, kısaca FETÖ sürekli boşlukları doldurarak mesafe aldı ve halkı kendisine inandırdı.

Dindar kesimi, talebeye burs verme ve yurt açma hususunda ikna etti ve peşinden sürükledi. Dini bilgisi pek fazla olmayan cami cemaatine, Kur’an’ın ayetlerini açıklamaktan ve anlatmaktan daha, çok ezoterik, mistik hikayeler anlatarak, onların duygularını sömürüp heyecanlarını ve hayal dünyalarını kendine bağlayıp, uyduruk bir ütopyayla Din adına halkın cehaletini, Kur’an bilgisindeki eksikliklerini kendi felsefesi ile doldurdu.

İşte bu alanda da en çok konuşması ve en çok karşı çıkması gereken Din adamlarının, o gün için FETÖ’nün karşısına dikilip, yanlışlarını anlatarak mücadele etmediğinden kaynaklanan bu boşluğu, yine vurdumduymaz Din adamlarının sessizliğinden faydalanarak, meydanı FETÖ’ye bırakmasından istifade ederek, yine FETÖ kendi adına doldurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar