Altın karşılığı olmayan yeşil kağıt parçasının kullanılmaması anlatılmalıdır!!!

İnsanlarda gurur, enaniyet, şımarıklık ve küstahlık toplum içerisinde, itilmeye ve sevimsizleşmeye sebep olduğu gibi milletlerde ve Devletlerde de, aynı şekilde küstahlık, şımarıklık, gurur, kibir, ilahi...

İnsanlarda gurur, enaniyet, şımarıklık ve küstahlık toplum içerisinde, itilmeye ve sevimsizleşmeye sebep olduğu gibi milletlerde ve Devletlerde de, aynı şekilde küstahlık, şımarıklık, gurur, kibir, ilahi tokatlarla cezalandırmalara sebep olur. 

Kur’an-ı Kerim’de; pek çok milletlerin ve devletlerin, şımarıklık, isyan, gurur sebebiyle başlarına gelen bela ve musibetler ile yerle bir edilmeleri anlatılmıştır. Buna karşılık Cenab-ı Hak zayıf ve ezilen milletlere ilahi yardımlar göndererek, zalimlerin elinden, ummadıkları yerlerden kurtuluş kapıları açtığı anlatılmaktadır.  

Kasas Suresi 5. Ayette: Kurtardığı bu ezilmiş ve zulümlere uğramış olan milletler içerisinden liderler ve önderler çıkarmış ve onları yer yüzünde varisleri olarak ikame ettiğini, hakim konuma getirdiğini mealen anlatmıştır. 

Şımarıklığa düşmüş rahatlık ve safahat içinde yüzen nice güçlü gibi görünen kavimler, medeniyetler, bir anda yerle bir olmuştur. İbretle baktığımız ve ürperdiğimiz, yanlarından geçtiğimiz, arkeolojik eserler olarak seyrettiğimiz medeniyetlerin kalıntılarını, pek çok yerlerde görüyoruz.

ABD’nin de bu zulümleriyle zirveye çıkmasından sonra, inişe geçmiş ve parabolün tepesinden aşağıya dönüş vakti gelmiştir. FETÖ mensuplarından ele geçirilen dolarlardan F serisinin birinci derecedeki örgüt militanlarına, C serisinin toplantılara katılan örgüt yöneticilerine ve J serisinin alt düzeydeki örgüt üyelerine dağıtıldığı kaydedildi. O gün örgüt üyelerinin üzerlerinden ve evlerinden 1 Dolar çıkmasıyla ne mesaj verilmek istendiği ve bu Dolarların ne mana ifade ettiği çok anlaşılmamıştı ve araştırılmamıştı.

Dolar üzerinden yapılan ekonomik darbe, 12.08.2018 Pazar gecesi saat:21:20’de, bütün dünya para piyasaları kapalı olduğu halde, Amerikan merkezli İngiltere Morgan Stanley üzerinden yapıldığı tespit edildi. Tamamen hukuksuz ve usulsüz yapılan ekonomik darbe operasyonu, olmayan Türk Liralarıyla borçlanıp dolar aldıkları tespit edilen şebekenin bu operasyonuna karşı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), yurtiç bankaların TL verip döviz aldıkları, Swap ve benzeri işlemler toplamının öz kaynaklarının yüzde 50’sini geçemeyeceğini açıkladı. Bu yolla Türk Lirasına karşı saldırı dolar üzerinden yürütülen spekülasyona da izin verilmedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar