ABD’nin Truva atını durdurmaya mecburuz

Bütün devletlerin 25 yıllık, 50 yıllık, hatta 100 yıllık geleceğe yönelik stratejileri, planları ve projeleri vardır.1988 yılında FETÖ’nün Altunizade FEM Dershanesini karargâh olarak...

Bütün devletlerin 25 yıllık, 50 yıllık, hatta 100 yıllık geleceğe yönelik stratejileri, planları ve projeleri vardır.

1988 yılında FETÖ’nün Altunizade FEM Dershanesini karargâh olarak kullandığı ve orada ikâmet ettiği zamanda, bir gün elindeki bir faks kâğıdı ile odasından çıktı. 22 ülkenin bölüneceğine dair bir haber var dedi. O dönem sadece eğitim ve talebeye yardım konuları ile ilgilenildiği için, dünya siyaseti ve politika ile ilgili konular hakkında pek bilgimiz yoktu.

Bu konuyla ilgili bir tahmin yürütemedik ve ne demek istediğini çok anlayamadık. FETO bir gün cami kürsüsünden, çok yakında Rusya’nın gümbür gümbür yıkılacağını göreceksiniz demişti ve nitekim 90 yılında Rusya, hiçbir harici müdahale ve savaş olmadan, kendi enkazı üzerine yıkıldı, çöktü.

Daha sonraki yıllarda diğer ülkeler, başta Yugoslavya, Irak, Kuzey Afrika ülkeleri, Suriye, Libya gibi ülkeler, peş peşe dağıldı ve parçalandı, Mısır’da da, darbe oldu. Bunu FETÖ’nün kerameti olarak algılayan örgüt mensupları, hayret ve dehşetle bu hadiseleri, ileriye yönelik görüşünden bildiler.

Oysa Yeşil Kuşak, Büyük Ortadoğu Projesi adı altında, Ilımlı İslam söylemleri ile ABD, İngiltere, Fransa ve Rusya’nın da bilgisi dahilinde, Sykes-Picot projesini hayata geçirmek üzere, adım adım yürümeye başlamıştı. 

Parçaladığı ve gömdüğünü düşündüğü büyük Osmanlı Devleti ve hilafetin kaldırılması, onlar için yeterli bir sonuç değildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar