ABD ve FETÖ’nün mahkeme tiyatrosu

Halk Bankası ve Reza Zarrab davası üzerinden, Türkiye›ye karşı bir sindirme ve ekonomik bunalım meydana getirmek için, ambargoyu delme bahanesiyle kendisini dünya kamuoyunun hakimi gibi göstermeye çalışan ve tiyatro...

Halk Bankası ve Reza Zarrab davası üzerinden, Türkiye›ye karşı bir sindirme ve ekonomik bunalım meydana getirmek için, ambargoyu delme bahanesiyle kendisini dünya kamuoyunun hakimi gibi göstermeye çalışan ve tiyatro mahkemenin hakimlerinin bir kuklacının kuklası ve maskeli bir tiyatrocu oldukları ortaya çıktı.

Rıza Zarrab davasının 12 kişilik mahkeme heyetinden, 4/1’i değişik bahaneler ile ayrıldı. Meğerse mahkeme üyelerinin FETÖ tarafından planlanmış ve Türkiye’de daha önce hazırlanmış ve satın alınmış olduğu da ortaya çıktı. 

2014’te İstanbul Barbaros Four Seasons oteldeki ödeme faturasının, FETÖ’nün kozmik hukuk bürosu tarafından ödendiği belgelendi ve mahkemenin tarafsızlığı tamamen çöktü. Böyle bir tiyatro mahkemenin FETO tarafından yaptırıldığı açıkça anlaşılmış oldu.

Kendini dünyanın hakimi ve yargıcı olarak gören ABD’nin, bu son içine düşmüş olduğu BM’deki oylamadan sonra, dünyanın en sahtekar, yalancı, adaletsiz ve merhametsiz, karaktersiz, acımasız, zalim ve gaddar bir ülke olduğu tescillendi.

Her yeri işgal etme ve herkesi sorgulama hakkını kendinde gören ABD, meğerse kendisi bütün dünya tarafından sorgulanması ve yargılanması gereken bir ülkeymiş. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar