ABD ve derin güçler, FETÖ yapılanmasını nasıl hazırladılar (1)

Fetullahçı Yapı ABD güdümünde kurulduğu günden beri amaçlarını sağlam bir şekilde yerine getirdi. Amerika ve Derin Küresel Güçler, uzun vadeli plan yaptıklarını FETÖ’ye...

Fetullahçı Yapı ABD güdümünde kurulduğu günden beri amaçlarını sağlam bir şekilde yerine getirdi. Amerika ve Derin Küresel Güçler, uzun vadeli plan yaptıklarını FETÖ’ye anlattılar.

FETÖ’nün, Komünist Rusya’nın çökmesi ile İslam ve Türklük Dünyası’nın yeniden dizaynı için kurulmuş, çok büyük planların, çok büyük bir proje yapısı olduğunu dikte ettiler. Türkiye, tamamen devlet ve askeriye olarak Fetullahçı Yapı’ya teslim edilecekti.

Türkiye’nin adeta sahibi haline getirilen Fetullahçı Yapı ile tüm İslam dünyasındaki Müslümanlar, dönüştürülecek ve Amerika’ya ve en önemlisi ismini bile bilmediğimiz, gizli küresel, şer odaklarının istediği hale sokulacaktı. Bunun için Fetullahçı Yapı tüm İslam ülkelerinde de Amerika desteği ile yapılandırıldı.

Türkiye de dahil bir çok Müslüman ülkeyi ele geçirmek üzere olduklarını anlattılar. Erdoğan’ı da bunun bir parçası olarak kullanacaklarını ve kullanıldıklarını söylediler.

FETÖ Türkiye’de 5 sene sonra egemenliğini ilan edecekti. Buna engel olabilecek 3 adam vardı. Bu 3 adamı engel olarak görüyorlardı: Muhsin Yazıcıoğlu, Necmettin Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar