Dikkat! FETÖ’nün yurtdışı hainleri Türkiye’yi kuşatıyor

FETÖ ilk ihanet adımını, kendi devletinin kamu kurumlarının içerisine, kılcal damarlara sızarak yerleştirdiği elemanlarıyla yapmıştır.1990 yılında Rusya’nın yıkılmasından sonra ortaya...

FETÖ ilk ihanet adımını, kendi devletinin kamu kurumlarının içerisine, kılcal damarlara sızarak yerleştirdiği elemanlarıyla yapmıştır.1990 yılında Rusya’nın yıkılmasından sonra ortaya çıkan otorite boşluğunu, Türk bayrağını ve Türklük itibarını kullanarak, yurtdışında daha hızlı ve daha rahat altyapısını kurmuştur. O ülkeler de, Türkiye›nin itibarını kullandığı için endişe ve tereddüt göstermeden bütün kapılarını örgüte açmıştır. Daha sonra bütün siyasilerin yurtdışına yapmış olduğu seyahatlerde, örgüt onların isimlerini ve resimlerini öne çıkararak, o ülkelerde itibar kazanmıştır. 

Darbeden sonra Başkanımızın yurtdışı seyahatlerinde, FETÖ hakkında bazı konuşmalar yapması, onları ikna etmek için yeterli değildir. FETÖ’nün o ülkelerdeki teşkilatları tarafından Başkanımızın uyarılarını etkisizleştirip örtbas ederek, yollarına devam etmişlerdir. Özellikle, şu anda Türkiye sınırlarına yakın olan Balkan Jeopolitiğine ilgi artmış ve oraya yönelmiştir. Saray Bosna, Makedonya, Arnavutluk, Kosova ve Karadeniz’e kıyısı olan ve vizesiz gidilecek olan ülkeler, Afrika ülkeleri FETÖ’nün tamamen kontrolü altına girmiştir. 

En son TİKA Filipinler Koordinatörü Yeşim BAKTIR, FETÖ konusunda duymak istediğiniz haberleri maalesef veremiyoruz. Malum FETÖ buralarda varlığını mükemmel bir şekilde sürdürüyor. Başkent Manila da uluslararası nitelikte, ilk, orta ve lise bölümünde eğitim adı altında, faaliyetlerini sürdüren okulları var. 

Hatta küçük ada devletçiklerinde bile, MİNDENEO Adası’nda, Zamboanga bölgesinde pek çok okulları var. Yüksek duvarlarla korunan Cizvit okulları gibi, dışa kapalı olan bu okullar, Filipinli Devlet yöneticilerine ve onların çocuklarına ulaşma amacı ile faaliyet göstermektedir.

Özellikle o ülkelerdeki politikacıların çocuklarına ulaşarak, onlara imkan ve burslar sağlayarak, öğrenci almaya ve okullarını çoğaltmaya devam ediyorlar. Bu söylediğim Ada devletçiklerinin haritada yerini bile bulmak, hatta takip etmek bile çok zordur. Fakat sınırımızda olan kardeş Saray Bosna, Makedonya, Arnavutluk, Romanya, hatta Karadeniz çevresindeki diğer komşu devletler Estonya, Letonya, Ukrayna, Moldovya, Gürcistan gibi ülkelerde de, FETÖ devlet yönetimini ve kademelerini ele geçirmiş durumdadır. 

Orta Asya ülkelerindeki durum ise daha vahimdir. Avrupa Birliği’ne girmek isteyen bir kısmının da, NATO üslerinin kurulmuş olduğu bu ülkeler, ABD tarafından kontrolleri altında tutulacak duruma getirilmiştir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar