FETO’nun bedduası, kendi başına mı döndü!!!

Kendi ülkesinin insanlarına karşı yapmış olduğu beddua ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, ihanetinin karşılığı olarak dünyanın her tarafında kaçacak delik arayan FETO’nun, bedduası kendi...

Kendi ülkesinin insanlarına karşı yapmış olduğu beddua ve 15 Temmuz darbe girişiminden sonra, ihanetinin karşılığı olarak dünyanın her tarafında kaçacak delik arayan FETO’nun, bedduası kendi başına döndü. 

Bir Müslüman’a kâfir ve Firavun diyen, eğer söylediği insan mümin ve Müslüman ise, söylediği söz kendi başına döner, kendisi kâfir ve Firavun olur. Kendi ülkesine ihanet eden FETÖ’cüler, bombaladıkları insanların bedduaları ve lanetleriyle, şehitlerin kanının tutmasıyla darmadağın olup, dünyanın değişik ülkelerine kaçmak mecburiyetinde ve Vatansız Haymatlos (sığıntı olarak) yaşamaya mecbur kaldılar. Her ne kadar hicret ve irşad deyip kendilerini kandırsalar da.

En son darbecileri Türkiye’ye iade etmeyen Yunanistan, Türkiye’nin başına gelen bu darbe hareketinden çok mutlu olduğu gibi, darbeci hainleri koruması altına alarak, daha önceki PKK hainlerini de himaye ettiği gibi, FETÖ’nün bedduasından nasibini almak üzere, ilahi tokada, bela ve musibete davetiye çıkardılar. Ocaklarına ateş düşsün, ateş salsın dediği beddua, 9 darbeciyi Türkiye’ye iade etmediği için san ki Allah o darbecilerin başına gelecek ateşi, Yunanistan’ın başına saldı. 

Aniden çıkanorman yangınında 100’e yakın insanın yanarak ölmesi, 1000 taneden fazla evin yanması, yaralı sayısının da belli olmaması felaketiyle, Yunanistan’ın derinden bir sarsıntı geçirmesine sebep oldu. 1,5 saat süren yangında, rüzgârın saatte 100-120 km hızla eserek, 5-6 saatte ancak tahliye edilebilecek bir duruma fırsat vermedi. Kamu Güvenliği Sivil Savunma Bakan Vekili Nikos Toskas “Kundaklama ve cezai suçları işaret eden ciddi bulgular var” dedi. 

Bu arada nerede olduğu belli olmayan, saklanan darbeci hain askerlerin yangın esnasında kurtarılması ve askeri bir karargâhta oldukları ortaya çıktı. Türkiye’deki darbeye çanak tutan, FETÖ’cülere yardım ve yataklık yapan Yunanistan’a, FETÖ’nün ocaklarına ateş düşsün bedduası, döndü dolaştı ve kendi müntesiplerine ve FETÖ’ye destek olan Yunanistan’a da düştü. 

Yüzlerce sivil Yunan vatandaşı, şehitlerin laneti ve FETO’nun bedduası ile ilahi tokada çarpıldı. Daha önce Yunanistan’a sığınmak üzere giden pek çok mültecinin botlarını acımadan patlatan Yunanistan, Türkiye›ye ihanet eden, vatanını, milletini bombalayan hain askerleri korudu ve onları sakladı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar