Meclis Darbe Araştırma Komisyonu, niçin Nurettin Veren’i dinlemedi?!

TBMM Darbe Araştırma Komisyonu yapmış olduğu çalışmalarla neyi bulmuştur? Pek çok gazeteci ve olayla ilgisi olduğunu düşündüğü kimseleri dinlediği halde, raporun darbeye ve FETÖ’ye...

TBMM Darbe Araştırma Komisyonu yapmış olduğu çalışmalarla neyi bulmuştur? Pek çok gazeteci ve olayla ilgisi olduğunu düşündüğü kimseleri dinlediği halde, raporun darbeye ve FETÖ’ye karşı ortaya çıkardığı ne gibi belge ve bilgiler elde edilmiştir?

Aylarca süren bu çalışmalarla, devletimize sunmuş olduğu raporun içeriği açıklanmış mıdır? Bilinmeyen bu hayalet örgüte ait, ne gibi bilgiler ortaya çıkarılabilmiştir? Darbe sonrası kendisini FETÖ imamı ve itirafçısı olarak tanıtan, pek çok kişi çağırılıp dinlendi. 22 yıldır bu örgütle mücadele eden Nurettin Veren, niçin çağrılıp dinlenmedi, sizce bunda bir kasıt yok mudur?

Geçen seneki köşe yazımda, Darbe Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek ile telefonda görüştüm ve benim de mutlaka ifademi alıp raporun içerisine konulmasını, vereceğim önemli bilgileri meclise sunulması için teklifte bulundum. 

Fakat maalesef pek çok kimsenin örgüt hakkında derinlemesine bilgisi olmadığı halde, ifadelerini alıp bilgilerini topladılar, ısrarla ikinci kez tekrar aradığım halde, benimle görüşülmek istenmedi. 06.06.2018 tarihinde bir kez daha köşe yazımda, darbe komisyonunun benimle görüşmek istemediğine yer verdim.

Daha önceki kitaplarımda ve röportajlarımda, FETÖ ile iltisaklı isimlerini verdiğim siyasilerin ve bakanların rapordan çıkarılarak meclise sunulduğunu öğrendim ve hayret ettim. Darbeden yıllar önce yazdığım kitaplarımda, isimlerini verdiğim siyasiler geçen seneye kadar hiç sesini çıkarmadıkları halde, beni yalanlamak için ifademi almadan yazdıkları rapordan korktuklarından, rapordan kendi isimlerini çıkardılar. Fakat yıllar önce yazdığım kitaplarımda isimleri ve resimleri var.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar