Bugünkü yazımı, özellikle MİT ve savcılar için yazdım!!!

Son bir haftadır yazmış olduğum köşe yazılarımda, üst üste FETO’nun gölgede kalmış esas beyin takımının takibe alınmamış, yurt dışına kaçmış ve yurt içinde...

Son bir haftadır yazmış olduğum köşe yazılarımda, üst üste FETO’nun gölgede kalmış esas beyin takımının takibe alınmamış, yurt dışına kaçmış ve yurt içinde yaşayan önemli birinci derecedeki örgüt elemanlarını tekrar dile getirdim. Takibe alınması için özellikle savcılara ve Terörle Mücadele şubelerine duyurmaya çalıştım. 

Bu kadar ısrarına rağmen, 20 yıldır bu örgütün kurutulabilmesi ve yok edilebilmesi için ele geçirilecek bu elemanların, FETÖ’nün beyninin yakalanmamış ve kollanmış olması, bizi bu günlere getirdi. Şimdi de yine anlattığım halde, operasyon geçirdiğini duymadığım özellikle koruyup kullanmış ve yurt dışına kaçmış olabileceğini düşündüğüm isimleri, tekrar tekrar vermeye devam ediyorum. 

Bu yazımı özellikle savcılara, MİT mensuplarına, parti başkanlarına ve ilgili bakanlıklara, dikkat çekmek için yazıyorum. 

Prof. Şerif Ali Tekalan ile çalışan, GATA’da ve Şifa Hastanesinde görev yapan, tabip Binbaşı Mustafa Sarsılmaz, FETÖ’nün en çok önem verdiği isimdir. Aynı zamanda Mustafa Sarsılmaz, Turgut Özal’ın cenazesi Gülhane Askeri Hastanesi’ne geldiğinde, teslim alan doktordur. Askeriyeye intikal edip, yüzbaşı seviyesinde iken kendisini tanıdım. Daha sonra Prof. Dr. olarak FETO’nun yanında özel doktoru olarak, devamlı kalırdı. Özal’ın saç telini almadan gömülmesini sağlayan tabip Binbaşı Mustafa Sarsılmaz idi. 

İzmir’deki FETÖ’ye yönelik yürütülen askeri casusluk davası kumpası ile ilgili soruşturma kapsamında, Mustafa Sarsılmaz’ın yurt dışına kaçtığı tespit edilmiştir.

Hâlbuki Mustafa Sarsılmaz’ı yıllar öncesinden TEM şubelerine ve Genelkurmay ifademde ismini vermiştim. Turgut Özal’a suikast düzenlendi iddiaları üzerine, mezarının açıldığı dönemde, FETO’nun basın organı Cihan Haber Ajansında, adeta üzerindeki şüpheleri savuşturmak için bir röportaj verdiği ortaya çıktı. Sarsılmaz röportajında: Özal’ın birkaç saç telini bile almadığını itiraf ederek, içimde ukde kaldı dedi. Kendini aklamak için böyle bir ifade ile geçiştirmeye çalıştı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar