Gölgede kalan FETÖ’cüleri açıklamaya devam edeceğiz

FETÖ ile irtibatlı olanları tek tek, isim isim belgeleriyle birlikte 2005’ten itibaren bütün ilgili kurumlara verdim, çoğunun da fotoğraflarını ve FETÖ içerisindeki yapılanmada görevleri ile ilgili olarak pek...

FETÖ ile irtibatlı olanları tek tek, isim isim belgeleriyle birlikte 2005’ten itibaren bütün ilgili kurumlara verdim, çoğunun da fotoğraflarını ve FETÖ içerisindeki yapılanmada görevleri ile ilgili olarak pek çok doküman ile birlikte, İRTİBATLI olanların önemine binaen suç duyurusunda bulunarak davalar açılmasına gayret ettim ve tanıklık yaptım ve yapmaktayım. Şimdi de tespiti çok kolay olmayan veyahut da takibe alınmamış ya da gözden kaçmış olabilecek İLTİSAKLI olanlarla uğraşılması için çok öne çıkmayıp, gizli saklı Çekirdek kadrodan olan FETÖ’cülerin araştırılması için savcılarımıza ve başsavcı arkadaşlarımıza duyurmak ve işaret etmek istiyorum. 

Mesela Fazıl Karaman ismi hiç öne çıkmadı? 

Işık Sigorta A.Ş. Kurucusu, Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, Yeminli Mali Müşavir, Zaman Gazetesi Ekonomi Yazarı, İGİAD “Bülten” Dergisi editörü, Sigortacı gazete yazarı. 22. dönem İzmir Milletvekili.

Örgütün bütün mahrem işleriyle ve Işık Sigorta’nın kurulması ile FETÖ’nün en önemli elemanlarındandır ve milletvekili adaylığına tavsiye edilecek kadar FETO’nun has elemanlarından biridir. Bugüne kadar hiç soruşturma geçirdiğini duymadık. 

FETÖ’nün yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerinde ne gibi bir görevde bulundu. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar