Esas dokunulması gereken FETÖ’nün ihanet tabakası

Akit gazetesinin yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu bey 07-04-2018 tarihli köşe yazısında, FETÖ’nün şu an Danimarka’da olan, uzun yıllar Zaman gazetesinin temsilciliğini yapan Hasan Cücük’ün...

Akit gazetesinin yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu bey 07-04-2018 tarihli köşe yazısında, FETÖ’nün şu an Danimarka’da olan, uzun yıllar Zaman gazetesinin temsilciliğini yapan Hasan Cücük’ün itiraflarını ve öz eleştirilerini gündeme getirmişti. 

Örgüt mensuplarının geçmiş yıllarda her ferdinin gördüğü bu gibi suiistimaller ve ihanetler olmasına rağmen, itaat düşüncesi ve korku sebebi ile sessiz kalanları, bugünlerde öz eleştiri yapmaya başladı. 

O dönemde fikir beyan edip tehlikeli devlet ve siyaset işlerine girmemeyi söyleyerek karşı çıkanların hepsi devre dışı bırakıldı ve FETÖ tarafından uzaklaştırıldı. Askeriyeyi, mülkiyeyi, Emniyeti ve yargıyı ele geçirin dediği gizli toplantısında, benim de muhalefet ettiğim ve parasal işlerdeki yolsuzlukların ve ihtimallerin durdurulması için itiraz ettiğim ve aforoz edildiğim gibi. 

FETÖ’nün el yazısı ile yazmış olduğu, kimsenin benimle görüşmemesi, el altından da işimin bitirilmesi manasındaki mektubuyla, Türkiye genelinde duyuruldu. (Kitabımda bu belge mevcuttur.)

İlk hizmet prensiplerine ait görev taksimi, kriminal laboratuvar da incelenmesi için İzmir terörle mücadele bürosuna orijinal metin olarak, yemin metni ile birlikte vermiştim. Hizmetin prensipleri içerisinde sadece eğitim, hayır, talebe ile meşgul olmak, siyasete ve ticarete kesinlikle girmemek, maddi işlere bulaşmamak talimatları yazılıydı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar