Soykırımcı Amerika dünyayı aptal mı zannediyor!!!

Dünyada en büyük soykırım suçlusu, Amerika’dır. 70.000 Kızılderiliyi gözünü kırpmadan öldüren, 65 milyon bizon öküzünü sadece derilerini almak ve Kızılderilileri açlıktan...

Dünyada en büyük soykırım suçlusu, Amerika’dır. 70.000 Kızılderiliyi gözünü kırpmadan öldüren, 65 milyon bizon öküzünü sadece derilerini almak ve Kızılderilileri açlıktan ölüme mahkûm etmek için, Hıristiyanlaştırmak bahanesi ile yok eden bir inanç sistemi ile dünyada eşi görülmedik, katliamlar ve sömürüyü yapmıştır.

Kendisini demokrasi havarisi diye tanıtırken, her inancı da terörist olarak itham ediyor. Günümüzde bütün dünya coğrafyasında, özellikle İslam Aleminde Okyanus ötesinden gelip, dünyaya nizam, medeniyet ve özgürlük sloganları ile katliamlarını tekrar tekrar yapmaya devam ediyor. 

Irak’ta, Afganistan’da, şimdi de Suriye’de kurduğu terör örgütleri ile  katliam ve soykırımlarına, bütün dünyanın gözünün içine baka baka devam ediyor ve kimse ona dur diyemiyor. 

Kuruluşunda ABD’nin resmi devlet politikası olan Kızılderili soykırımı, Nazi Almanya’sında Yahudilere karşı uygulanandan daha büyük bir soykırımdır. ABD’nin resmi makamları, Kızılderililerin kellesi başına, 5 dolar ödediği kayıtlara geçmiştir. İspanyol tarihçi ve papaz Bartolome geçmişte devlete ait binaların bodrumları, Kızılderili kafatasları ile dolmuş taşmış, ilk biyolojik silahı Kızılderililer üzerinde uygulanmıştır. Sürgüne gönderilen Kızılderililere, yardım olarak dağıtılan battaniyelere, çiçek mikrobu bulaştırılarak onlara dağıtılmıştı, çok sayıda Kızılderilinin toplu halde öldürülmesi sağlanmıştı. (Bu katliamları, bütün nesli son ferdine kadar yok etmedikten sonra, buna soykırım denemez diyerek, böyle inanılmaz bir müdafaa yolunu tutturmuşlardı.

Amerika kıtasını keşfeden Kristof Kolomb’un günlüğünde şöyle anlatılmaktadır. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar