Kürt’ü, Türk’e vurduramayan ABD, Kürt’ü, Kürt’e vurdurmak istiyor

Yüzsüz ABD’nin Savunma Bakanı James Mattis, yapmış olduğu ahlaksız açıklamaları ile YPG’yi, PKK’ya karşı savaştırabileceklerini, Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye iletti. Yıllarca...

Yüzsüz ABD’nin Savunma Bakanı James Mattis, yapmış olduğu ahlaksız açıklamaları ile YPG’yi, PKK’ya karşı savaştırabileceklerini, Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye iletti. 

Yıllarca Ortadoğu’da ve Balkanlarda, Kuzey Afrika Ülkelerinde, parçala, böl ve lokma haline getirip yutma prensibini, bayatlamış senaryosunu, tekrar tekrar uyguladığı gibi, şimdi de kendi kurduğu terör örgütlerini kurduktan sonra, isimlerini ve harflerini değiştirerek, bir biri ile vuruşacak şekilde yine uygulamaktadır. 

Açıkça Kürtlerin öncelikle bu açıklamaları duyup, ibret alması gereken bu sözleri Nurettin Canikli açıkladı. PKK’yı, YPG ve PYD ile engelleyebiliriz ve birbirine vurdurabiliriz. 50 yıl önce kurmuş oldukları APO’nun PKK örgütünü deşifre olduğu için, Suriye kolu olan YPG ve PYD terör örgütlerine verdiği her türlü destek ile güya sonlandırmak istiyoruz dedi. (Bu sözlere kargalar bile güler.)

James Mattis; bütün dünyanın terör örgütü listesinde bulunan PKK ismini aklama amacı ile yaptığı örgütü değişik isimle, allayıp, pullayıp, besleyip yeniden kullanmak, hem örgütü memnun etmek, hem Türkiye’yi kandırmak için ahmakça bir açıklamada bulundu.

Nurettin Canikli: Bu hususun böyle olamayacağını, bu örgütleri sürekli aynı şekilde ağır silahlarla ve para destekleriyle kendilerinin kurup, besleyip büyüttüklerini Mattis’in yüzüne belgelerle çarptı. PKK’nın Suriye milislerinden ibaret olduğu şeklindeki açıklamalarını da, yine Mattis’e hatırlattık. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar