Türkiye’deki bütün özel güvenlik ve kamera şirketleri, takibe alınmalı

Girilmesi çok zor olan MİT, Genelkurmay, Mülkiye ve yargı sistemine, bir yolunu bulup sızabilen FETÖ; 1990 yılından itibaren yurt, okul, özel üniversite hazırlık kursları, Bank Asya, Işık Sigorta...

Girilmesi çok zor olan MİT, Genelkurmay, Mülkiye ve yargı sistemine, bir yolunu bulup sızabilen FETÖ; 

1990 yılından itibaren yurt, okul, özel üniversite hazırlık kursları, Bank Asya, Işık Sigorta şubelerinde, kendi açtığı özel güvenlik okullarında, kendi kurumlarını koruma bahanesiyle, başlı başına özel güvenlik adı altında, silahlı tehlikeli bir örgüt kurup,  elinin altında bulundurduğu, şüphe çekmeyecek bir sistem hazırlamıştı. 

Elbette özel güvenlik elemanları ve güvenlik kamera sistemlerini de çok az bir kısmı müstesna ele geçirmiş ve kripto güvenlik sistemlerini, örgüt üyeleri tarafından kurdurmuştur. İşin en önemli imamlarının dahi haberi olmadan, her bölgede güvendiği işadamlarına el altından giden, Mustafa Özcan, Ali Çelik ve bunun gibi mahrem imamlar, her bölgede itimat edilen esnaftan, sanayiciden kişilere ulaşılıp, özel güvenlik sistemleri ve özel meslek liseleri açılması talimatını da vermişti. 

Eğitim ile hiç işi olmayan bu insanlara, özel güvenlik ve özel meslek okulları açtırarak, toplumun kılcal damarlarına kadar inmek ve vitrindeki bu sanayici ve işadamlarını kullanarak hazırlanan bu güvenlik elemanları ve kamera sistem şirketleri kurdurularak, Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar yapılandırılmıştır. 

Bu işin ne kadar vahim bir durum ve ülke içerisinde potansiyel bir tehlike arz ettiğini, daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Temmuz 2017 tarihi itibari ile ülke genelinde 624.099 kişi silahlı, 368.622 kişi ise silahsız olmak üzere, toplam 992.721 kişiye özel güvenlik kimlik kartı verildi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar