Abant platformu katılımcıları FETO’nun ana kaynağı mı!!!

Esrarengiz ve karanlık FETÖ yapılanmasının, dünyanın her ülkesine saçılmış olan ve her biriminin gizli bir imamı olduğunu, 2005 yılından itibaren yazdığım 4 kitabımda ve verdiğim ifadelerimde...

Esrarengiz ve karanlık FETÖ yapılanmasının, dünyanın her ülkesine saçılmış olan ve her biriminin gizli bir imamı olduğunu, 2005 yılından itibaren yazdığım 4 kitabımda ve verdiğim ifadelerimde tekrar tekrar isimleri ile beraber belirtmiştim.

Yüzlerce sağ kolu, sol kolu diye nitelendirilen FETO teşkilatının pek çok para kasalarından sadece biri olan Memduh Çıkmaz, Sudan’da tutuklanıp Türkiye’ye iadesi yapıldı. Dünyanın değişik Devletlerine kaçmış oldukları inlerinden, yakalanıp getirilmek üzere, daha yüzlercesi hakkında kırmızı bülten çıkarıldığı gelen son Yargıtay kararı ile medyaya duyuruldu. 

Beyin takımını teşkil eden 300’e yakın FETÖ’nün bütün dünyadaki 170 civarındaki ülkede yapılanmayı denetleyen ve motive eden gezen ağabeyler olduğu düşünülürse, daha yolun başında olduğumuz açıkça görülecektir. Bunun yanında, 3000 civarında yurtdışı okul, 100’ün üzerinde üniversite ve pek çok kültür ve dil kursları ile yayılmış olan örgütün şu ana kadar ancak 200 civarındaki okulun Maarif Vakfı tarafından, geriye alınması gerçekleştirilmiştir.

Örgüt yurtiçinde ve yurtdışında insan kaynakları ve para kaynaklarını sürekli canlı tutmaya çalışarak, yeniden askeriyede, Mülkiye’de, yargıda ve emniyet teşkilatındaki kayıplarını telafi edip, yerlerine yenilerini doldurmak için en çok adam devşirme ve kayıp teşkilatı yeniden onarmak üzere, YÖK ve üniversite kampüsleri içerisinde tam gaz faaliyetlerine devam ediyor.

Çünkü FETÖ’nün ne olduğu ve çalışma sistemleri, faaliyetleri bilinmediği için, üniversite kampüslerinde, devletin kurumları içerisinde, ablalar, abiler tarafından ikna edilen, fikir yapısı değiştirilen, gaybubet evlerine maklube yemeye davet edilen veya dua seansları, FETO kitapları ve kasetleri seyrettirilerek, FETÖ’ye yeniden mürit toplama çalışmaları yapılmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar