Barzani, FETO ve nankörlük

Salih Müslim ve Abdullah Öcalan tahsilini Türkiye’de yapmıştı. Devletten aldığı bursla, güvenli bir ortamda, Türk vatandaşı olarak bu ülkenin bütün nimetlerinden yararlanmış, daha sonra da bu...

Salih Müslim ve Abdullah Öcalan tahsilini Türkiye’de yapmıştı. Devletten aldığı bursla, güvenli bir ortamda, Türk vatandaşı olarak bu ülkenin bütün nimetlerinden yararlanmış, daha sonra da bu ülkeye nasıl ihanet edebileceğinin hesabını, İsrail ve ABD ile birlikte planlar yaparak, Türkiye’ye olan vefa borcunu ödemek yerine, ihanetini ortaya koymak üzere PKK ve PYD’yi kurmuş, Barzani ile de müşterek hareket ederek, ideolojisi ve hayali olan bağımsız Kürdistan için, birbirlerine destek vererek, bugüne kadar Türkiye’nin dibini delmek üzere her türlü ihaneti yapma faaliyetlerinde bulunmuşlardır.

40 yıla yakın Türkiye’ye karşı yapmış olduğu silahlı terör eylemleri ile iki taraftan pek çok insanın ölümüne sebep olmuş ve Türkiye’ye en az 500 milyar dolar zarar vermiştir. Ona destek vaadiyle sırtını sıvazlayan ABD, AB ve İsrail onun Türkiye’ye verdiği zararlarla, maksatlarına alet edip kullandıktan sonra, onu paket edip Türkiye’ye elleriyle teslim etmişlerdir.

ABD’nin ve AB’nin bu kalleş yüzünü gördükten sonra, bu ihaneti çok çabuk unutan Salih Müslim ve Barzani de, aynı tuzağa, aynı hayalle tekrar düşmüşlerdir. ABD’nin Suriye’yi parçalamak için Irak’ta olduğu gibi bahane olarak ürettiği DEAŞ terör örgütünü hazırlayıp planlayarak,  Kürtlerin başına musallat etmiştir.

DEAŞ’a karşı mücadele ettirme niyeti ile  binlerce TIR silahı bütün dünyanın gözleri önünde, PKK ve PYD’ye destek amaçlı verdiğini söyleyerek kandırmış, esas maksadı olan bağımsız Kürdistan hayalini ajan provokatörleri vasıtası ile hem Irak’tan tamamen ayrılmak, Türkiye’ye karşı da, savaşmak doğu ve güney doğudan parça koparmak amacı ile onları cesaretlendirmiştir.

Türkiye’nin son ana kadar iyi niyetli davranması, Salih Müslim’in ve Barzani’nin peşmergelerine koridor açmasına rağmen, IŞİD’e karşı mücadele etme sözünü veren, Salih Müslim ve Barzani sözünde durmamıştır. Her ikisi de Türkiye’de ağırlamış, kırmızı halılarla devlet başkanı gibi karşılanmış ve itibar görmüşlerdir.

Dost ve kardeş olarak kendilerine bakılmış, fakat gelinen bu noktadaki olaylar gösteriyor ki, hain, hainliğinden hiçbir zaman vazgeçmez. İsrail bayrağına secde eden ve Molla Mustafa Barzani’nin oğlu, Molla Mesut Barzani nasıl bir mollalık unvanını kullanabilir. (MOLLA: Din adamı veya Din de derinleşmiş Alim kişilere verilen bir unvandır.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar