Bölünme, parçalanma ve gaflet hikayesi

Geçmiş devirlerde olduğu gibi, bugün de en karmaşık ve anlaşılması zor olan meseleleri, basit hikayeler ile anlatıldığında insanlarımız seviyor ve okuyor.Mevlana’nın Mesnevisinden, ünlü...

Geçmiş devirlerde olduğu gibi, bugün de en karmaşık ve anlaşılması zor olan meseleleri, basit hikayeler ile anlatıldığında insanlarımız seviyor ve okuyor.

Mevlana’nın Mesnevisinden, ünlü Beydeba’nın Kelile ve Dimnesinden, Risale’i Nurlardan Küçük Sözler kitabında, anlatılan hayvanlar aleminden, masal dünyasından pek çok örnekler var.

Bugün gerçekten içinde bulunduğumuz coğrafyada, Arakan’da, Myanmar da, Dünyanın değişik yerlerinde sürekli kanayan yaralar halinde, hep Müslümanların zalim ve gaddar ehli küfür tarafından, yani başta İngiltere, ABD ve AB Haçlı devletleri tarafından parçalanmaları ve ayaklar altında ezilmelerinin perde arkasında, karmakarışık, jeopolitik menfaat çarpışmalarının, sömürü planlarının anlaşılması, gerçekten çok zor, şeytani planlar ve oyunlardır.

İşi, gücü ile meşgul olan halkımız tarafından, Afganistan, Mısır, Filistin, Suriye, Irak etrafında cereyan eden, dünyanın bütün çakal devletlerinin çevirdiği entrikaları anlamak, gerçekten hiç de kolay değildir. 

Bugün içinde bulunduğumuz hali pür melalimizi, herkes tarafından anlaşılacak şekilde, ifade ettiği için, bilinen bir hikayeyi, tekrar anlatma ve köşeme yeniden taşıma ihtiyacını duydum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.322 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.925 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.331 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar