160 ülkede FETO’nun kurduğu guguk kuşu metodu

Güzel bir şiirin bir satırında ifade edildiği gibi, (Bil illeti kıl sonra Müdavaata Tasaddi) Bir arızanın tespiti yapılmadan bir tedavi, bir çare ve önlem alınamaz. O şeyin vukuundan önce korunma tedbiri...

Güzel bir şiirin bir satırında ifade edildiği gibi, (Bil illeti kıl sonra Müdavaata Tasaddi

Bir arızanın tespiti yapılmadan bir tedavi, bir çare ve önlem alınamaz. O şeyin vukuundan önce korunma tedbiri almak, vukuundan sonra bertaraf edilmesinden daha kolaydır. 

Hain ve sinsi FETÖ yapılanmasının, 1966 yılından 2016’ya, hatta 2018’e kadar her 3 yılda ve 5 yılda değişik taktiklerle, kademe kademe her üniteye sızma usulleri farklı farklıdır. Bütün kamu kurumlarında ve halk tabanında, her meslek grubunun içerisinde FETÖ’cü yapılanma zaman içerisinde yerleşmiş ve yönetime başlamıştır. En son çıkarmış olduğum 4. kitabımda bu yıla kadar geçirdiği evreler ve değiştirdiği renkler, her bir kademede birbirinden farklıdır.

Böyle bir bukalemun ve vantilatör gibi her tarafa dönebilen örgütlenmenin, tabii ki metotları tespit edilmesi çok kolay olmayacaktır. Dikkatli bir tespit ve takipten sonra, çalışma metotları tam anlaşılabilecektir ve tedbirleri de ona göre alınacaktır. 50 yıl sezilmeden, hissedilmeden bu noktaya gelmeyi becerebilen örgüt, 1990’dan sonra da aynı metodu, farklı farklı ülkelerde 160 ülkeye dağılarak uygulanmaya başlamıştır. 

İşte en son yakalanan Makedonya’daki hain yapılanma, açıkça bu sözümüzü teyit etmektedir. Dikkat edilerek takip edilirse görülecektir ki; önce açılan okullar takdir görecek şekilde çok paralar harcanılarak lüks imkânlar ile süslenip püslenip, itimat telkin edilmektedir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Başkanımız, danışmanlarının ve parti yönetiminin dışındaki 81 milyonun düşüncelerini de dikkate almalıdır 10 Ekim 2018 | 10.320 Okunma FETÖ iltisaklı atamalar, halkın Erdoğan’a olan güvenini sarsıyor 09 Ekim 2018 | 14.924 Okunma Bütün kamu kurumlarında ve özellikle üniversitelerde FETÖMETRE uygulanmalıdır!!! 04 Ekim 2018 | 8.330 Okunma FETÖ yönetimi ablalara mı devredildi? 03 Ekim 2018 | 9.978 Okunma Gazeteci Yazarlar Vakfı, New York’ta paralel BM toplantısı yaptı 02 Ekim 2018 | 5.796 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar