‘Türkiye zirvede geri adım attı’ diyen kasıtlı değilse cahildir

Çarpıcı dış gelişmeler yaşadığımız son dönemde sık sık, “Allah Türkiye’yi büyük bir felaketten korumuş, ya bu dönemde ülkeyi Kılıçdaroğlu yönetiyor olsaydı…” diye aklımdan geçiyor. 

Siyasetçi veya partili biri değilim. Tam aksine dış politikada siyaset yapılmasını ayıplarım. Türkiye’nin menfaatleri söz konusu olduğunda, her türlü siyasi ve ideolojik farklılıkları bir kenara bırakarak “Türkiyelilik” ortak paydasında birleşilmesi ve meseleye buradan bakılması gerektiğini düşünürüm. Yani, bir gün Kılıçdaroğlu da Türk milletinin menfaatlerini gerçekten savunursa “Helal olsun” demeyen namerttir. 

Ama biraz zor galiba… 

Yıllardır söylediği “Suriye bataklığında ne işimiz var&rdquo

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar