‘Suriye’de bizim ne işimiz var’ diyenleri El Bab’a gönderelim...

Çok ciddiyim... Türk askeri şu kış kıyamette, kimin ne olduğu belli olmayan coğrafyalarda, sırf milletimizin huzuru için mücadele ediyor. Ama bazı zavallılar daha Türk askerinin niye Suriye’de olduğunu bile...

Çok ciddiyim...

Türk askeri şu kış kıyamette, kimin ne olduğu belli olmayan coğrafyalarda, sırf milletimizin huzuru için mücadele ediyor. Ama bazı zavallılar daha Türk askerinin niye Suriye’de olduğunu bile bilmiyor!

Çünkü onlar, bir zamanlar DEAŞ füzelerinin gölgesinde uyumaya çalışan illerimizde yaşamıyor.

Demek ki bu benciller, Kurtuluş Savaşı yıllarında yaşasalarmış, Anadolu’yu paylaşan düşmanla savaşmak için cepheye de gitmek istemeyecek, “Kalanlar bize yeter”diyeceklermiş.

Hatta bunların ihaneti, “Bana dokunmayan DEAŞ gelsin Türkiye’ye yerleşsin”den de öte.

Daha ileri gidiyorlar ve “Türkiye’de her gün füzeler düşsün, insanlar ölsün biz de üzerinde tepinelim” istiyorlar.

Bunlar, her ihaneti sadece “yıkım malzemesi” olarak kullanmaya çalışan istismar simsarlarıdır.

Bakmayın öyle bol edebiyat yaptıklarına.

Bu yerli ve yabancı ortaklı şer şebekesinin sadece bir hedefi var, “Yeter ki, Erdoğan devrilsin, isterse binlerce insan ölsün veya Türkiye bölünsün…”

Daha birkaç ay önce Kilis’e, Hatay’a her DEAŞ füzesi düştüğünde, “Neyi bekliyorsunuz? DEAŞ teröristleri karşımızda hendek kazıyor, çaput asıyor, biz seyrediyoruz. Artık bir terör örgütü komşumuz var” diyorlardı.

Ya “Kobani Kolonileri…”

DEAŞ Kobani’ye saldırdığı zaman Türkiye, kendi topraklarından yabancı silahlı unsurlar için koridor açmaktan yaralıların tedavisine varıncaya kadar elinden geleni yapmıştı ama HDP’li terör uşaklarını hâlâ tatmin edememişti. Demirtaş, “Türkiye neden silah göndermiyor, Kobani’de fiilen rol almıyor” diye çemkiriyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar