Sömürü salgını bitmeden virüs salgını bitmez

İnterneti, “Dünya global bir köy oldu” diye tanıtmışlardı ama bu ifadenin, pazarlama sloganından ibaret olduğu çabuk anlaşıldı.

İnterneti, “Dünya global bir köy oldu” diye tanıtmışlardı ama bu ifadenin, pazarlama sloganından ibaret olduğu çabuk anlaşıldı. Çünkü, dünyanın; zannedildiği gibi uçsuz bucaksız bir gezegen olmadığını anlamışlarsa, tutum ve davranışlarında bazı değişiklikler yapmaları gerekiyordu.

Zira dünyanın “çok küçük” olduğunu söyleyenler, havasını; suyunu; yine hiç bitmeyecekmiş gibi hoyratça kullanmaktan vazgeçmediler. Daha da fenası, “komşularının” neyi varsa alarak, sömürü sefası sürmeye devam ettiler.

Kendi refahları için başkalarının yurdunu işgal ediyor veya envaiçeşit teröristi üzerlerine salıyorlardı. Sonra da, senaryosunu yazdıkları bu kanlı filmleri; purolarını tüttürerek; vahşi bir zevkle izliyorlardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar