Şimdi biz hangi "Kılıçdaroğlu"na inanacağız?

Farkında mısınız bilmiyorum, CHP'li olmanın dayanılmaz ağırlığı son dönemde daha da arttı. Çok merak ediyorum; Anadolu'daki makul CHP tabanı, Kılıçdaroğlu'nun, birbirine 180 derece zıt...

Farkında mısınız bilmiyorum, CHP'li olmanın dayanılmaz ağırlığı son dönemde daha da arttı. Çok merak ediyorum; Anadolu'daki makul CHP tabanı, Kılıçdaroğlu'nun, birbirine 180 derece zıt sözlerini vicdanlarına nasıl kabul ettiriyor ve başkalarına nasıl izah ediyor acaba?

Kılıçdaroğlu CHP'nin başına düştüğü günden bu yana sürdürdüğü akla ziyan çıkışlarıyla yüz yıllık partiyi bir o yana bir bu yana savurmaktadır.

15 Temmuz darbesine bile ''Darbe değil tiyatrodur'' şeklindeki FETÖ avukatlığıyla milletten ayrılan Kılıçdaroğlu bununla da kalmamış, ''Asıl darbe 20 Temmuz'dur'' diyerek OHAL'i hedef almıştı.

Yıllarca sürdürdüğü ''15 Temmuz tiyatrodur'' hezeyanını bir süredir sinsice unutan(!) Kılıçdaroğlu, geçen haftaki grup konuşmasında yeni bir aşamaya geçerek, ''15 Temmuz darbesine karşı hep birlikte mücadele ettik'' dedi ve bu keskin zikzaklara alışık olan CHP'lileri bile şaşırttı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar