Nereden çıktı bu karar?

Yeni gündemimiz İmamoğlu'na verilen ceza... Küçücük yuvarlak masada çok fena sıkışmış olan muhalefet büyük bir ''Ohh!..'' çekti. En azından ''Adayınız kim'' şeklindeki bunaltıcı...

Yeni gündemimiz İmamoğlu'na verilen ceza...

Küçücük yuvarlak masada çok fena sıkışmış olan muhalefet büyük bir ''Ohh!..'' çekti. En azından ''Adayınız kim'' şeklindeki bunaltıcı sorudan kurtuldular. Öyle ya, demokrasi tehdit altındayken aday sorulur mu!..

İstiklâl Caddesi'nde patlayan hain bombayı bile teröristten değil de Ak Parti'den bilen entrikacı beyinlerin böyle ''yağlı'' bir fırsatı kaçırması beklenemezdi.

Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, yargıdaki FETÖ mankurtlarının kamikaze kararlarına tek kelime etmeyen ucuz kahramanlar ortalığa saçılmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a esip gürlüyor.

Çok cazip değil mi?

''Bir zamanlar mağdur idi, 2022 Türkiye'sinde aynı mağduriyeti rakiplerine yaşatıyor!''

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar