Millî iradeye hizmette nice 20 yıllara

Medyamızın geçmişi maalesef sabıkalarla dolu.  Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk gazetesi, milletini “düşman” kabul eden tek parti diktatörlüğünü, milletinden korumak için “çelikten bir...

Medyamızın geçmişi maalesef sabıkalarla dolu. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk gazetesi, milletini “düşman” kabul eden tek parti diktatörlüğünü, milletinden korumak için “çelikten bir kale” görevi ifa etmek üzere kurulmuştur. 

Millî çizgi ile yolu hiç kesişmeyen vesayet medyasının, sırça köşklerden ahkam kesen çakma elitleri, yıllarca milletin parasıyla millete operasyon çekmiştir. 

En uzun menzile ve en yüksek tahrip gücüne sahip bu tehlikeli silah, on yıllarca “uzaktan kumanda”yla, Batı’nın emperyalist amaçlarına hizmet etmiştir. 

Darbelere giden yolun taşlarını hep medya döşemiş, hatta 28 Şubat ve FETÖ gibi “derin darbeler”de, “silah” olarak medya kullanılmıştır. 

Türkiye’deki, bazan

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar