Metro’daki YPG müttefikleri...

Her gün aklımızı zorlayan gelişmelere şahit oluyoruz.  YPG’nin, terör örgütleri listesinde yer alan PKK’nın, “Suriye uzantısı” olduğunu kabul eden Amerika aynı YPG’yi silah...

Her gün aklımızı zorlayan gelişmelere şahit oluyoruz. 

YPG’nin, terör örgütleri listesinde yer alan PKK’nın, “Suriye uzantısı” olduğunu kabul eden Amerika aynı YPG’yi silah manyağı yaptı. Sınırlarımızı köstebek yuvasına çevirmek için 200 milyon dolar harcadı. 

Bıçak kemiğe dayanınca, tehdit ve şantajlarına kulak asmadan olaya el koyduk. 

Ciddiyetimizi anlayan Amerika ve Rusya,“Siz harekâta devam etmeyin, hedefiniz örgüt üyelerini sınırdan uzaklaştırmaksa bunu biz yaparız” dediler. 

Ancak devamında yaşanan gelişmeler, “Artık sınırlarımızda terör örgütü kalmadı” diye rehavete kapılmanın aksine, her zamankinden daha uyanık olmamızı gerektiriyor. 

Özellikle ABD’nin son adımları, sınırımızda yıllardır emek

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar