Kürt seçmenler, terör hamisi HDP’ye mahkum edilmemeli

Haçlı-Siyonist ittifakı, İslam coğrafyasını Araplar üzerinden böldü, güneyimizi de Kürtleri kullanarak istikrarsızlaştırıyor.  Kürtlerin yaşadığı bölgeyi bunun için 4...

Haçlı-Siyonist ittifakı, İslam coğrafyasını Araplar üzerinden böldü, güneyimizi de Kürtleri kullanarak istikrarsızlaştırıyor. 

Kürtlerin yaşadığı bölgeyi bunun için 4 ayrı ülkeye pay edip, kulaklarına da “Büyük Kürdistan” hayalini fısıldadılar. 

Ne gariptir ki devlet; uzun süre, tam da bu kirli oyunda, üzerine düşen rolü oynarcasına, “Kürt” kimliğini inkar eden politikalarla fitneyi körükledi. 

Kürt çocuklarına zorla “Türküm...” dedirtenler, bunu; etnik kökenlere saygı duymakla beraber, Türkiye’de yaşayan herkesi kapsayan bir üst kimlik anlamında algılamak yerine, etnik kimlikleri inkâr ederek o hain plana taşeronluk yaptılar. 

Bugün “Türk” if

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.388 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar