‘Kin Kapısı’ açılmadan batının bize olan kîni bitmez...

Ben doğmadan önce çalmaya başlamışız AB kapısını ama ben gidiyorum hâlâ açılmadı.  Hatta Avrupa bile yaşlandı ama kapılarında duran “gençlik aşısı”nı...

Ben doğmadan önce çalmaya başlamışız AB kapısını ama ben gidiyorum hâlâ açılmadı. 

Hatta Avrupa bile yaşlandı ama kapılarında duran “gençlik aşısı”nı görmüyor, “Ölürüz yine almayız” diyorlar.

Çünkü bizi “daha büyük tehlike” olarak görüyorlar.

Çocukken, annelerinin korkutmak için kulaklarına fısıldadığı, “Türkler geliyor” kâbusu genlerine kadar işlemiş.

Bu yüzden, bizi; kendilerinin bir parçası olarak kabul etmedikleri gibi, “insan” olmanın gerektirdiği asgari haklara bile layık görmemişlerdir.

Konu Türkler ve Türkiye ise “kâbusun geri dönmemesi için” kanlı terör örgütleriyle işbirliği dâhil, her yönteme başvurulabilir!

Türkiye’ye 30 yıldır kan kusturan bir PKK’ya, küçük bir harf oyunu ile silah yağdıracaksınız, sonra da terörle mücadele ettiğinize inanmamızı bekleyeceksiniz.

5 milyon oyu PKK’ya peşkeş çeken istismarcıların yargılanmasından rahatsız olup; “seçilmişler” mavalı okuyacaksınız ama seçilmişlerin tepesine bomba yağdıranları kucağınızda besleyecek, evinizde saklayacaksınız.

FETÖ teröristlerine lojistik, siyasi, ekonomik her türlü desteği vermeye devam edeceksiniz, darbeye maruz kalan seçilmişlere savaş ilan edeceksiniz.

Bütün bunların bir tek izahı olabilir:

Haçlı seferleri kesintisiz devam etmektedir.

Sadece şövalyelerin yerini kravatlı diplomatlar, kılıçların yerini de testere gibi tek taraflı çalışan kriterleri almış durumdadır.

Fener’deki ve gönüllerdeki kin kapıları

Sırbistan’da Karlofça Anlaşması’nın yapıldığı binanın kapısına, “Türkler Avrupa’ya giremesin” diye örülen duvar, üç asır sonra; 2009’da yıkılmış, 11. Cumhurbaşkanı Gül ve Türk heyeti olarak bu kapıdan girmiştik.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.388 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar