Kılıçdaroğlu’na, dürüst davrandığı için teşekkür ediyorum

CHP, Türkiye’yi böldürtmemek için yoğun çaba sarf ediyor! Hatta bu amaçla, bölücü terör örgütü PKK’nın siyaset gömlekli Truva atı HDP ile yaşadıkları büyük aşk, son...

CHP, Türkiye’yi böldürtmemek için yoğun çaba sarf ediyor!

Hatta bu amaçla, bölücü terör örgütü PKK’nın siyaset gömlekli Truva atı HDP ile yaşadıkları büyük aşk, son dönemde eyleme dönüşmüş ve HDP’li PKK yandaşları hakkında başlayan hukuki sürece savaş açmışlardı!

İşte bu gayretler pazar günü Adana’da meydanlara taştı!

Her yer “Ülkemizi Böldürtmeyeceğiz” pankartlarıyla donatılmıştı.

Ve CHP lideri Kılıçdaroğlu çıktı kürsüye.

Bol vaatli “sözüm söz” faslından sonra eline bir kağıt aldı ve kendisini dinleyen kalabalığa “Benim okuyacağım her isimden sonra ‘Burada’ diye bağıracaksınız” talimatı verdi.

Nazlı Ilıcak…

“Burdaaa…”

Mehmet Altan…

“Burdaaa…”

Ali Bulaç…

“Burdaaa…”

???...

Kafalar allak bullak…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Ülkemizi Böldürmeyeceğiz” diye topladığı kalabalığa, ülkeyi yedi düvele açık arttırmayla satmaya kalkan hainlerin kalbinde yaşadığını söylüyor ve bunu da zavallı kalabalığa tekrarlatıyordu.

Kılıçdaroğlu’nun demokrasi illüstrasyonlarına rağmen, parti içinde tam bir diktatör olmasından; “Bana karşı fikir beyan eden kardeşim olsa atarım” şeklindeki parti içi demokrasi uygulamalarındandolayı kimsenin itiraz edemediği, ederse de ihraç malı olmayı göze aldığı bir ortamdı CHP.

Ama buna rağmen Kılıçdaroğlu’nun kürsüden haykırdığı bu darbeci ve bölücü aşkına, “mankurtlar” dışındaki hemen her partiliden, “Bu kadar da olmaz, yeter artık” mealinde itirazlar yükseldi.

Yerelden genele, tabandan tavana birçok CHP’li, “Darbeci FETÖ’cüler ‘Burada…’ ise biz yokuz” dediler.

Çıkmaz sokakta 6 yıl...

Kılıçdaroğlu’nun bu davranışına bizim mahalle sakinleri de çok şaşırmış ve kızmıştı!

Ben de onların şaşırmalarına çok şaşırdım.

Kılıçdaroğlu, “Erdoğan dünyanın en önde gelen liderlerinden biridir” gibi şaşırtacak bir şey söylemişti sanki.

Biz 7 Haziran’dan bu yana “CHP, FETÖ’nün dümen suyunda; HDP’nin kucağına gidiyor” demedik mi?

Hadi bizim yazdıklarımızı okumadınız bile, “Bizim mahallenin tıfılı” deyip geçtiniz. CHP’nin genlerini bilen Baykal aynı şeyi söylemedi mi?

Biz demedik mi, “Kılıçdaroğlu FETÖ’ye fatura ödüyor. OHAL mağdurları bahane, FETÖ’ye destek şahane” diye.

Kılıçdaroğlu, sizi kızdıracak ne yaptı ki…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar