Kılıçdaroğlu samimi ise, bütün gücümle CHP'yi destekleyeceğim!

Star Gazetesi Yazarı Nuh Albayrak'ın bugünkü (06.10.2022)''Kılıçdaroğlu samimi ise, bütün gücümle CHP'yi destekleyeceğim!'' başlıklı yazısı.

Birileri ''Başörtülülere bu kadar özgürlük fazla'' dese de, ''şimdilik'' çözülmüştür. Yani ''Bu mesele kapandı; artık konuşmayalım'' diyen dindarlar bile farkında değil ama mevcut başörtü serbestliği, ''tapusuz ev'' gibidir. Yani mesele toplumda çözüldüğü için sahada problem yaşanmıyor ise de, peş peşe sergilenen hazımsızlıklar, birilerinin fırsat beklediğini göstermektedir!

O halde Kılıçdaroğlu'nun ne yapmak istediğini doğru anlamak için CHP'yi yakından tanımak gerekir.

İslâm'la mücadeleyi ''kalıcı'' kılmak için kurulmuş olan CHP, halkın oyuna ihtiyaç duymadığı 27 yıl boyunca milletin; dininden giyimine kadar her şeyini değiştirmiştir.

''Seçim'' hakkı olmayan halk, bu zulümlerin hesabını, ''seçim'' denen tiyatrolarda soramamıştır.

Bu CHP, milletin bütün hasılatına da, İslâmiyet'in ''öşür'' emrini istismar ederek el koyuyordu. Kısaca, insanların ne ''insan'' gibi yaşamasına izin veriyorlardı ne de Müslüman gibi ölmesine!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar