Gericiler(!) uzaya gidiyor, onlar yerin dibinde kafa çekiyor

Bu gidişat karşısındaki çaresizlikleri Haçlı Batı'yı hırçınlaştırırken, içimizdeki uzantıları ise öfkeden kudurmakta, meyhanede teselli aramaktadır.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal, ''Bizim en büyük sıkıntımız, ülkemizin sıcak kuşakta bulunmasıdır. Bu tür sıcak kuşak ülkelerinde ''satılık'' insan bulmak çok kolaydır. Nitekim İngilizler, Osmanlı'yı; içeriden satın aldıkları paşalarla yıkmış'' diyor.

İngilizler; savaşla ulaşamadıkları hedeflere oturdukları yerden ulaşmalarını sağlayan bu yöntemi, Osmanlı'dan sonra da kullanmaya devam etmektedir. İçimizdeki bazı bedbahtların İslam'la; bu denli savaşması, ''bireysel tercih'' ile izah edilemez.

Elbette bütün fitnecilerin İngilizlerden maaş aldığını iddia etmiyorum. Emperyalistler, lejyonerlerini motive etmek için ilerici(!) olmaktan rejimi korumaya(!) kadar birçok ''havuç'' kullanıyor. Maaş konusunda da herkese para dağıtmıyor, az sayıdaki ''nitelikli elemanı'' istihdam ederek; operasyonları ucuza kapatıyorlar.

HAÇLILAR ADINA İSLAM DÜŞMANLIĞI YAPIYORLAR

Haçlı Siyonist ittifak; sömürü ve işgalleri önündeki en büyük engel olan İslamiyet'i...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar