FETÖ’nün “ayağını” bırakın, sizi esir alan “beynine” bakın…

Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu taşıyan helikopterin düşmesinden sonra mesai arkadaşımız İsmail Güneş’in saatlerce “Yerimizi tespit edemediniz mi” feryadına rağmen, kurtarma ekiplerinin alakasız yerlerde dolaşması ve son sözü “Bu kim ya?..” olan İsmail’in, çenesi kırılarak susturulması, helikopterin kayıt cihazının sökülmesi vs. “Bu bir kaza değil” diye bas bas bağırıyordu.

Doğrusu aklımıza gelen ilk şüpheli, sabıkası kabarık olan “derin devlet” idi. Bu karanlık cinayetin aydınlatılması için yaptığımız her yayından sonra daha “cemaat” maskesini çıkarmamış olan Fetullahçıların “Muhabirinizi koruyamadınız” diye üzerime çullanması çok garip geliyordu. Meğer bu anlamsız ithamın sebebi, bu kaza görünümlü cinayeti sık sık gündeme getirmemizi engellemekmiş.

İlginçtir; ne zaman Kılıçdaroğlu, “FETÖ’nün siyasi ayağı ortaya çıkarılsın” dese, bu FETÖ şeytanlığı aklıma

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar