FETÖ’nün asıl mağduru İslamiyet ve Müslümanlardır

Her gün yeni bir mağduriyet çıkıyor ve bizi farklı zulüm yöntemleriyle tanıştırıyor. Bunların yaptıklarının tamamının gün yüzüne çıkacağına kesinlikle inanmıyorum....

Her gün yeni bir mağduriyet çıkıyor ve bizi farklı zulüm yöntemleriyle tanıştırıyor. Bunların yaptıklarının tamamının gün yüzüne çıkacağına kesinlikle inanmıyorum. Ama ne kadar mağduriyet ifşa olur ve giderilebilirse bu mücadele o kadar vicdanileşir. 

Onun için FETÖ’nün hışmına uğrayan herkes suç duyurusunda bulunmalı, eski kabuslarının etkisiyle “Şikayet etsem ne olacak ki” diye düşünmemelidir.

Mesela, Star manşetleri sebebiyle bize attıkları iftiraların hesabını sormak istemiş ama neredeyse borçlu çıkmıştık. Şimdi o defterler yeniden açılacak, nasıl olsa ZAMAN’ın ruhunu yansıtan iftira sayfaları ortada duruyor...

Devlet de mağdurların gözünü korkutan formalitelerden kaçınarak, herkesin; kolayca ulaşabileceği pratik ihbar yöntemleri devreye sokmalıdır.

***

Gelelim asıl mağduriyete...

Bunlar en büyük hıyaneti manevi değerlerimize yaptı ve meselenin bu kısmı neredeyse hiç konuşulmuyor.

“İçi boşaltılmış İslam” projesini bu yapının üstlendiği söyleniyor.

Bırakın içini boşaltılmayı, bu dini getiren Peygamberi devre dışı bırakarak ve “Dinler arası diyalog” saçmalıklarıyla İslam’ı da genel bir “Tanrı” anlayışına indirgeyerek diğer tahrif edilmiş dinlere entegre etme gayretleri İslamiyet’i yok etmek demektir.

Ortaya saçılan entrikalara baktığınızda, yargıyı teslim almanın rahatlığıyla yaptıkları zulümler, bir “ahiret” endişesi taşımadıklarını da göstermektedir. Ya onları da bir izleyenin olduğuna ve her şeyin hesabını vereceklerine inanmıyorlar ya da Mahkeme-i Kübra’da da FETÖ’cü hakimlerin olduğunu sanıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar