FETÖ’den PKK’ya yüzde 10 ‘hizmet vergisi’

15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan veriler, FETÖ ile PKK’nın “ortak” değil “birlikte” çalıştığını ortaya çıkardı.  Özellikle Suruç’tan itibaren...

15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan veriler, FETÖ ile PKK’nın “ortak” değil “birlikte” çalıştığını ortaya çıkardı. 

Özellikle Suruç’tan itibaren başlayıp 15 Temmuz’a kadar devam eden yoğun mücadele sürecinde, teröre kurban verdiğimiz bütün şehitlerimizin vebali, terör örgütlerine doğrudan istihbarat servisi yapan, devlet içerisindeki polis ve istihbaratçı kılığındaki FETÖ’cülere aittir.

Peki bu ortaklık Erdoğan’ın ortadan kaldırılmasıyla birlikte herkesin amacına ulaşacağı bir eylem birliğinden mi ibaretti acaba?

Dahası var. Bu ortaklık tahmin edemeyeceğiniz kadar geniş ve derin.

Hatırlıyor musunuz, biz 14 Eylül tarihli Star’da Haber Müdürümüz Efe Erdem’in bir özel haberini yayınlamıştık. 2012’de Diyarbakır Adlî Emaneti’nde imha edilmesi gereken 500 kg uyuşturucunun çalınması üzerine şikayet edilen ama hiçbir sonuç alınamayan Emniyet Müdürü ile Başsavcı 15 Temmuz’dan sonra FETÖ’den tutuklanmışlardı.

Yani FETÖ üyesi iki “devlet görevlisi” operasyonda ele geçirilen uyuşturucuyu, devletin; kendilerine emanet edilen deposundan çalmış ve üzerini de yetkilerini kullanarak kapatmışlardı.

Bugün size başka bir uyuşturucu haberinin arka planındaki ilginç bağlantıdan bahsedeceğim.

Bir süre önce medya, Zaman gazeteli bir uyuşturucu operasyonu teşhir etmişti.

“Diyarbakır Lice’de 1 ton 470 kilogram kubar esrar maddesi, 540 kilogram toz esrar maddesi, 9620 kök kenevir, 5 tabanca, 6 şarjör, 65 mermi, 2 av tüfeği, 30 değişik marka model ve çapta av tüfeği fişeği...”

Olayın Zaman Gazetesi ile ilgili kısmı “Aynı aramada çok sayıda PKK’ya ait örgüt yayınlarının yanında 5 Adet de 11 Ocak 2015 tarihli Zaman Gazetesi’nin çıkması dikkat çekti” şeklindeki bir detay ile geçip gitmişti.

‘Zaman’ın sırrı zamanla anlaşıldı

Ama karşımızdaki ilginç bir kareydi. Uyuşturucu, silah ve Zaman...

Hadi “Zaman’la gerçekler anlaşılır” dediler, silahla kanka olduklarını gösterdiler. Zaman’ı uyuşturucu olarak da kullandılar ama Zaman’la uyuşturucu ambalajladıklarını hiç duymamıştık.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar