FETÖ ile mücadelede yeni bir aşamaya geçildi

FETÖ örgütünün bu noktaya gelmesinde AK Parti’nin ne kadar vebali var bilemem ama ülkeyi bu beladan kurtarmasının, bu güne kadarki bütün hizmetlere eşdeğer bir fırsat olduğunu iyi biliyorum. Elbette güç...

FETÖ örgütünün bu noktaya gelmesinde AK Parti’nin ne kadar vebali var bilemem ama ülkeyi bu beladan kurtarmasının, bu güne kadarki bütün hizmetlere eşdeğer bir fırsat olduğunu iyi biliyorum.

Elbette güç bir işten bahsediyoruz.

Aslında AK Parti yüzde 90 oy ile iktidara gelse yine bu mikrobu söküp atamazdı.

Neyse ki bu şer örgütü güç zehirlenmesine yakalandı da 15 Temmuz’da kendini ele verdi.

Buna rağmen kısa sürede bertaraf edilmelerini beklememek gerekir.

Kökü dışarda olan ve dünyanın en tecrübeli şer odakları ile ittifaklar kuran bir örgütü, sadece Türkiye’de yürütülen mücadele ile kısa sürede etkisiz hale getirmek mümkün değildir.

Ancak FETÖ ile mücadele, Türkiye’nin istiklal mücadelesinden çok daha hayati ve önemlidir.

Onun içindir ki, 15 Temmuz gecesi canını feda eden kahramanlarımızın, Çanakkale şehitlerimizden hiç bir farkları yoktur. Hatta çok daha aşağılık ve sinsi bir düşman tarafından şehit edilmişlerdir.

Zaten şimdi düşman cephede saldırmayıp içimizdeki taşeronlarını kullandığı için işimiz zordur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.392 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar