Eserinizle övünebilirsiniz sayın HDP müttefikleri...

Geçen yıl da DEAŞ Kobani’ye saldırmıştı. Türkiye, yaraları sarmaya, sınıra yığılanları bağrına basmaya çabalarken HDP Eşbaşkanı Demirtaş halkı sokağa...

Geçen yıl da DEAŞ Kobani’ye saldırmıştı. Türkiye, yaraları sarmaya, sınıra yığılanları bağrına basmaya çabalarken HDP Eşbaşkanı Demirtaş halkı sokağa çağırmıştı. 

Sonrası malum...

“6-7 Ekim olayları” diye tarihe geçen o günlerde Diyarbakır savaş alanına döndü. Her yer yakılıp yıkıldı, yağmalandı. Daha da kötüsü katliamlar yapıldı. Arkadaşları ile birlikte fakirlere kurban eti dağıtan Yasin Börü, sığındığı evde bıçaklandı, 3. kattan atıldı. Yetmedi, üzerinden defalarca otomobille geçilerek ezildi.

O olaylarda 50’den fazla “Yasin” öldü.

İşte bu katliamın azmettiricisi olan o Demirtaş, daha elinin kanı kurumadan ve hesap vermeden Kürtlerin geleceğinin teminatı olarak takdim edildi. Hatta bütün Türkiye’yi yönetmeye talip oldu.

Doğan Grubunun, “Vay şerefsiz”den “Vay şerefimiz...”e evrilen muhteşem bir dönüşümle (!) sahip çıktığı, sazlı sözlü PR yaptığı bu tahrikçi bir “kahraman” gibi servis edildi.

Her şey aynı, tetikçi farklı...

Önceki gün, Kobani’de ikinci perde açıldı. Yine DEAŞ saldırdı, yine yaralılar Türkiye’ye kaldırıldı, yine siviller sınıra yığıldı.

Ve yine Türkiye bu işlerle uğraşırken HDP de fitne ateşini körüklemekle meşguldü.

HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ, “IŞİD Türkiye sınırından geçti. Biz bu iddiamızı ispatlamak zorunda değiliz. Türkiye IŞİD’e destek vermediğini ispatlasın” diyerek iftira ve yüzsüzlük çıtasını oldukça yükseltti.

MİT TIR’larına musallat olanların da, HDP’yi omuzlayanların da ağzında gevelediği ama bir türlü çıkaramadığı sakız da tam bu sırada dışarı fırladı ve malum ittifak, Twitter’da #TerroristTurkey hastagi açarak bütün dünyaya “Türkiye’nin teröre yardım eden terörist bir ülke” olduğunu ilan etti!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 515 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.393 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.759 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 514 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.784 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar