Erdoğan düşmanlığınız bu pisliği örtmeye yetmez, temizleyeceksiniz...

Rahmi Turan, sermayesi birkaç valiz dolusu çıplak kadın arşivinden ibaret bir gazeteci (!) idi. İnternetle birlikte o “sermayesi” de bitince “Erdoğan düşmanları panayırı”nda idare ediyor.

Bu durum onu çok “kullanışlı” hale getirdiği için malum komplonun üzerine atlamış. Efendim “aslında her haberde kanıt ararmış ama arkadaşına güvendiği için ilk defa hataya düşmüş!” Ama sen zaten fotoğraflara göre yazılmış senaryolarla gazete yapardın. Sen kadınlarla ilgili haberleri; albümlerinden aşırttığın fotoğrafın “cazibesi”ne göre değerlendiren bir istismarcısın. 

Tabi, bu pis olayda Rahmi Turan bir tetikçi. İhanet zincirinin halkaları asıl geriye doğru gittikçe büyüyor.

***

Önce gazetesi... Manşet belirleme kriteri Erdoğan düşmanlığı olan bu gazete yönetimi, acaba Rahmi Turan’ın yazısındaki bu “büyük balığı”(!) fark etmedikleri için mi manşete taşımadı, yoksa kokusunu aldıkları için mi “pisliği” o köşe dışına taşırmadı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kılıçdaroğlu: 27 Mayıs'ı yapanlar bugün utanıyor! Ya yaptıranlar? 27 Mayıs 2023 | 512 Okunma Dikkat… Bu bir “veda” seçimidir… Herkes “vefa” borcunu ödemelidir! 26 Mayıs 2023 | 1.389 Okunma O gece Erdoğan kazansaydı Türkiye'yi “Gezi”ye çıkaracaklardı! 19 Mayıs 2023 | 1.758 Okunma Demokrasi mi, kasetli diktatörlük mü? 12 Mayıs 2023 | 510 Okunma Çağlayangil, Kılıçdaroğlu'na Dersim hakkında ne anlattı? 03 Mayıs 2023 | 1.783 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar